tomaszmaczo85 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Wiatm.Koledzy mam takie pytano czy wymagane jest urządzenie do stwierdzenia skuteczności działania hamulca? Mamy obecnie tylko urządzenie do sprawdzania siły hamowania i skuteczność wyliczam ze wzoru bo inaczej nie mam jak a chce namowic szefa na zakup takiego urzadznia no ale jak to kazdy szef patrzy zaoszczedzic.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 a opóźnieniomierz to pikuś jest obowiązkowy na SKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1971 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 A powiedzcie mi kto z Was i kiedy ostatnio używał opóźnieniomierza,albo tego czujnika siły nacisku na pedał hamulca?? To wszystko leży gdzieś w szufladzie i sobie czeka na ewentualną kontrolę ze starostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 tak "średnio na jeża", co 1-2 miesiące każda sztuka sprzętu z "półkowników" jest wykorzystana na moim samochodzie, żeby w razie kontroli: 1 - wiedzieć, jak dany sprzęt włączyć i obsługiwać 2 - urządzenie nosiło ślady, że jest używane 3 - nie okazało się np. że baterie padły, a nowych "niet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 A powiedzcie mi kto z Was i kiedy ostatnio użył tego czujnika siły nacisku na pedał hamulca?? Używanie tego w założeniu nie jest wcale takie głupie(bardzo pomaga), problem w tym, że nie każdy program współpracuje z nim prawidłowo,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migi60 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 co 1-2 miesiące każda sztuka sprzętu z "półkowników" jest wykorzystana na moim samochodzie Dobre i to .Profilaktyka nikomu nie szkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi