Migi60 Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 W trakcie wykonywania OBT sam.cięzarowego LT35 zwrociłem uwagę na jedną rzecz a mianowicie.Drzwi boczne tego pojazdu znajdowały się po lewej stronie.Nie wiem czy ktoś z Was spotkal się z takim przypadkiem bo ja widziałem to pierwszy raz.Nie jestem pewny ale czyzby to był.... Zaznaczm ze był zarej.na naszych tab.rej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Anglika nie poznałeś? No nie żartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Angol jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Zaznaczm ze był zarej.na naszych tab.rej. Przecież to o niczym nie świadczy a resztę napisał blakop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaka Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Ale to nie było "pierwsze badanie tech"? I co teraz czy ten pojazd nie może przejść badania technicznego? Jeżeli tylko drzwi Cię zastanowiły, może poszukaj dalej. Może to nie (jak wszyscy piszą ANGLIK). Te drzwi to taka istotna sprawa. A może światełka, zawieszenie, zamocowanie kierownicy itd. Gdzie jest napisane że drzwi boczne mają być po prawej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migi60 Napisano 19 Marzec 2010 Autor Share Napisano 19 Marzec 2010 Gdzie jest napisane że drzwi boczne mają być po prawej stronie? Ja trochę zle napisałem ten post...OBT tego pojazdu robil inny diagnosta...Z tego co wiem to jeden z reflektoeów świecił tez po "angielsku" Ja tylko chcialem się dowiedzieć czy ktoś z Was cos takiego spotkał... Czy te drzwi z lewej str.to normalka czy...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaka Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Ja cię rozumiem. Te drzwi to nie jest normalna sprawa, ale nie masz podstawy zakwestionowć bad. tech. tylko za drzwi. Jeżeli chodzi o światło to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migi60 Napisano 19 Marzec 2010 Autor Share Napisano 19 Marzec 2010 ale nie masz podstawy zakwestionowć bad. tech. tylko za drzwi Tak dobrze to rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waga50 Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 jaka napisał/a:ale nie masz podstawy zakwestionowć bad. tech. tylko za drzwi Tak dobrze to rozumiem.... Taka sama sprawa z przyczepami kempingowymi z Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 sprawa z przyczepami kempingowymi z Anglii. dawno rozwiązana http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=3402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waga50 Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi