Migi60 Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam... Mam takie pytanie:Toyota Camry,prod.USA .Czy oprócz nr.vin na podszybiu posiada jeszcze w innym miejscu... [ Dodano: 18-03-2010, 22:28 ] Ps.zapomniałem dodać-rok prod.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Mnie nic nie wiadomo nt szukalem i nie znalazlem Wiekszosc samochodow produkowanych w USA nie posiada numeru wybitego trwale na karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex40 Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Wszystie źródła podają za szybą czołową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Z tego co się orientuję to Camry nie miała nabijanych numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin_g Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Pracuję w ASO Toyoty i potwierdzam co napisali poprzednicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Pracuję w ASO Toyoty i potwierdzam co napisali poprzednicy... Czyli tylko szyba czołowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migi60 Napisano 19 Marzec 2010 Autor Share Napisano 19 Marzec 2010 Pracuję w ASO Toyoty i potwierdzam co napisali poprzednicy. Duze dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin_g Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Czyli tylko szyba czołowa ??? Niestety tak... Zaobserwowałem, że większość toyot i lexusuów z rynku amerykańskiego, która ma swoje odpowiedniki europejskie posiada VIN na nadwoziu lub ramie np Rav4. Z innymi już jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migi60 Napisano 19 Marzec 2010 Autor Share Napisano 19 Marzec 2010 która ma swoje odpowiedniki europejskie posiada VIN na nadwoziu lub ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi