Nowicjusz Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Mam prośbę dla operatorów programu STACJI 2000 o: - zwiększenie ilości pól w DIP-ie przy pozycji typ pojazdu/warian-wersja, - zwiększenie ilości pól w nr dowodu rejestracyjnego W paru przypadkach brakło mi miejsca ostatnio i coraz częściej mi się to zdarza Dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby Myślę że pozytywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 - zwiększenie ilości pól w DIP-ie przy pozycji typ pojazdu/warian-wersja, A ile jest teraz? - zwiększenie ilości pól w nr dowodu rejestracyjnego Nie chce mi się wierzyć, że do tej pory nikt nie uskarżał się na zbyt krótkie to pole... Możesz rozwinąć problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 Możesz rozwinąć problem? Faktycznie jak wpisuje się nr.DR z zagranicy to nie mozna wpisać calego nr..... [ Dodano: 20-03-2010, 21:14 ] Ps.Zaznaczm jednocześnie ze ja pracuję na innym programie... [ Dodano: 20-03-2010, 21:21 ] może jakiś "zagramaniczny" nr DR się nie mieści O to wlasnie mi chodziło..... Regan55, ukradłeś mi pomysła ... Dobrze,dobrze co najwyzej za to postawisz w Mierzynie.....0,7"ksiązki"na wykładach [ Dodano: 20-03-2010, 21:22 ] Ps.A gdzie Ty się zwinąłeś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 Sprawdzę, co z tego można od ręki zrobić. Dla jasności sytuacji i informacyjnie - za chwil parę wypuścimy na rynek nowy program, pisany w części od podstaw, oparty na bazach SQL. Wszelkie prace nad dotychczas rozwijaną wersją (bazy danych Paradox) są już ewidentną stratą czasu, w związku z czym staramy się robić w niej tylko rzeczy naprawdę niezbędne i konieczne. Troszkę czasu zejdzie nam na realizacji przekładek, ale efekt (szybkość, stabilność, poprawa wydajności, profesjonalizm rozwiązań wersji sieciowych, usunięcie niektórych zgłaszanych błędów) powinien być co najmniej zadowalający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 25 Marzec 2010 Share Napisano 25 Marzec 2010 Może jakiś przybliżony termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 25 Marzec 2010 Share Napisano 25 Marzec 2010 Wolę nie podawać konkretnych terminów. Pomylę się z obliczeniami i będzie problem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 konkretnych terminów A tak +-?Bo u mnie sie chyba troche sypie. Wyswietla komunikat o malej ilosci miejsca na dysku, a to bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi