waga50 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Zabrany DR za brak Badania technicznego. Badanie wykonuje na poświadczenie. Klient stawia sie po wpis z DR a tu DR zalaminowany. Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Niech klient spróbuje rozkleić folie jeśli uszkodzi się przy tym DR to będzie musiał go wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waga50 Napisano 23 Marzec 2010 Autor Share Napisano 23 Marzec 2010 Niech klient spróbuje rozkleić folie Brak możliwości rozklejenia. Czy ma jeździć na moim zaświadczeniu i sam wymienić DR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Niech klient spróbuje rozkleić folie Brak możliwości rozklejenia. Czy ma jeździć na moim zaświadczeniu i sam wymienić DR? Wystawiasz zaświadczenie z wpisem do uwag Brak możliwości wpisu i Dowod rejestracyjny do wymiany I po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Wystawiasz zaświadczenie z wpisem do uwag Brak możliwości wpisu i Dowod rejestracyjny do wymianyI po problemie Chyba trochę za szybko napisałeś - to wina WK, że wydał dowód zalaminowany (po zabraniu go ) zaświadczenie prawidłowo zostało wypisane . To "brocha" klienta, aby wrócił do WK i wymienił go sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Ale od kiedy WK laminuje dowody rejestracyjne bo ja się jeszcze nie spotkalem z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Ale od kiedy WK laminuje dowody rejestracyjne bo ja się jeszcze nie spotkalem z czymś takim? Klient sobie zalaminował żeby się nie zniszczył miałem kiedyś podobny przypadek na szczęście dowód miał zalaminowane tylko pozycje z wpisanymi terminami BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waga50 Napisano 23 Marzec 2010 Autor Share Napisano 23 Marzec 2010 Wystawiasz zaświadczenie z wpisem do uwag Brak możliwości wpisu i Dowod rejestracyjny do wymiany I po problemie Tak zrobię. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 to wina WK, że wydał dowód zalaminowany (po zabraniu go ) Kolego - nie obronisz w SKO tezy, że zalaminowany DR = zniszczony. Dopiero moment konieczności dokonania w nim jakiejś adnotacji zdeterminuje ten fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 25 Marzec 2010 Share Napisano 25 Marzec 2010 to wina WK, że wydał dowód zalaminowany (po zabraniu go ) Kolego - nie obronisz w SKO tezy, że zalaminowany DR = zniszczony. Dopiero moment konieczności dokonania w nim jakiejś adnotacji zdeterminuje ten fakt... Co nie zmienia faktu że dalej napisałem "To "brocha" klienta, aby wrócił do WK i wymienił go sobie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 25 Marzec 2010 Share Napisano 25 Marzec 2010 "To "brocha" klienta, aby wrócił do WK i wymienił go sobie" Tak - z tą częścią wypowiedzi mogę się zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi