Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zabrany DR za brak Badania technicznego. Badanie wykonuje na poświadczenie. Klient stawia sie po wpis z DR a tu DR zalaminowany. Co dalej?

Napisano

Niech klient spróbuje rozkleić folie jeśli uszkodzi się przy tym DR to będzie musiał go wymienić.

Napisano
Niech klient spróbuje rozkleić folie
Brak możliwości rozklejenia. Czy ma jeździć na moim zaświadczeniu i sam wymienić DR?
Napisano
Niech klient spróbuje rozkleić folie
Brak możliwości rozklejenia. Czy ma jeździć na moim zaświadczeniu i sam wymienić DR?

Wystawiasz zaświadczenie z wpisem do uwag Brak możliwości wpisu i Dowod rejestracyjny do wymiany

I po problemie ::hey

Napisano
Wystawiasz zaświadczenie z wpisem do uwag Brak możliwości wpisu i Dowod rejestracyjny do wymiany

I po problemie ::hey

Chyba trochę za szybko napisałeś - to wina WK, że wydał dowód zalaminowany (po zabraniu go ) zaświadczenie prawidłowo zostało wypisane :P .

To "brocha" klienta, aby wrócił do WK i wymienił go sobie :x

Napisano

Ale od kiedy WK laminuje dowody rejestracyjne bo ja się jeszcze nie spotkalem z czymś takim?

Napisano
Ale od kiedy WK laminuje dowody rejestracyjne bo ja się jeszcze nie spotkalem z czymś takim?

Klient sobie zalaminował żeby się nie zniszczył :D miałem kiedyś podobny przypadek na szczęście dowód miał zalaminowane tylko pozycje z wpisanymi terminami BT. :D

Napisano

I po problemie

Tak zrobię. Dzięki :)
Napisano
to wina WK, że wydał dowód zalaminowany (po zabraniu go )

Kolego - nie obronisz w SKO tezy, że zalaminowany DR = zniszczony. Dopiero moment konieczności dokonania w nim jakiejś adnotacji zdeterminuje ten fakt...

Napisano
to wina WK, że wydał dowód zalaminowany (po zabraniu go )

Kolego - nie obronisz w SKO tezy, że zalaminowany DR = zniszczony. Dopiero moment konieczności dokonania w nim jakiejś adnotacji zdeterminuje ten fakt...

Co nie zmienia faktu że dalej napisałem "To "brocha" klienta, aby wrócił do WK i wymienił go sobie" :evil:

Napisano
"To "brocha" klienta, aby wrócił do WK i wymienił go sobie"

Tak - z tą częścią wypowiedzi mogę się zgodzić.