Stoned44 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Witam, mam takie pytanie. Przyjeżdża motocykl uszkodzony w kolizji bez ważnego dowodu rejestracyjnego. Klient chce zrobić badanie okresowe. Moje pytanie jest takie czy można rozbić badanie okresowe + dodatkowe uszkodzone w kolizji na jednym formularzu (okresowe + dodatkowe), czy zrobić osobno okresowe i osobno na "dodatkowe skierowane przez ... uszkodzone w kolizji". Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 W takich przypadkach ja robię na jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 ja robię na jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Na forum był omawiany przypadek kiedy WK zażyczył sobie na dwóch zaświadczeniach. Po tym temacie rozmawiałem z kerownikiem naszego WK ,który stierdził że nie widzi podstaw prawnych aby nie zrobić na jednym zaświadczeniu. My robimy na jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stoned44 Napisano 26 Marzec 2010 Autor Share Napisano 26 Marzec 2010 Wielkie dzięki Panowie. Ja dopiero się uczę więc dlatego takie pytania. Egzamin przede mna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.kajak Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 a jaką opłatę się pobiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogusław Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 1.1+4.2 lub 1.1+5.2 lub 1.1+6.9b 62+94=156zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi