Bogusław Maćkowski Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Dzięki działaniom operacyjnym udało mi się dotrzeć do interpretacji z dnia 31.08.2005r. wydanej przez Ministerstwo Infrastruktury w sprawie: - długości kanału przeglądowego w stacji kontroli pojazdów, - wydzielenia stanowiska kontrolnego od pozostałego terenu przedsiębiorstwa, - wydanie zakresu certyfikatu zgodnie ze złożonym wnioskiem o poświadczenie zgodności a nie przejmowanie uprawnień Starosty (chyba, że jest porozumienie). Myślę, że rozwieje ona wątpliwości jeśli chodzi o długość kanału i to z czego ma być ściana na stacji. Uwaga def. ściany będzie w nowym przepisie natomiast obecnie definiuje to słownik j. polskiego. kanal_wydzieleni,zakres badan.pdf kanal_wydzieleni,zakres badan.rar Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
Piotr Barczuk Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Dobre bardzo dobre A to nie miało byc do tego rozrwkowego działu ? Może jakiś nowy wątek: np. zabawy słowne . A swoją drogą to ja bym się na miejscu p. Urbanowicza conajmniej obraził. Człowiek walczy ja tygrys, zeby SKP wydzielona była conajmniej żelbetową scianką, no moze cegła dziurawka w dwa rzędy - a oni mu że barierka wystarczy. ROTFL Piotr Barczuk Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 7 Wrzesień 2005 Napisano 7 Wrzesień 2005 A to nie miało byc do tego rozrwkowego działu ? Miało ... EOT Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
KACZY Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Szkoda,że nie dorzucili w załączniku jakiegoś deszyfratora Cytuj
wlodas Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Mialo!! tylko nie mogli znalezdz naszej strony na FORUM z dowcipami! Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Minister jest jak kobieta ciągle zmienny. Dopiero co zinterpretowali, że przegrodą jest kurtyna, a już w projekcie dla SKP ścianę murowaną wlepili. I kto postawił na swoim? No właśnie: TDT. Lepiej z nimi nie zadzierać, bo jak każą betonować to tak będzie w przepisie i basta. Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
Piotr Barczuk Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Raczej tak jak kobieta w koncu wykazał prawdziwą naturę: "swięta wiara w słowo pisane" przeczytał "ze zrozumieniem" a jak przeczytał to stweirdził, że to co jest napisane ma się "ni jak" do tego co myślał i postanowił napisac jeszcze raz to co mysli. Piotr Barczuk Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 "swięta wiara w słowo pisane" przeczytał "ze zrozumieniem" a jak przeczytał to stweirdził, że to co jest napisane ma się "ni jak" do tego co myślał i postanowił napisac jeszcze raz to co mysli. Muszę przyznać, że dawno nie czytałem tak dobrego wywodu Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
wlodas Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Muszę przyznać, że dawno nie czytałem tak dobrego wywodu nalezało by jeszcze dodac : "Co nalezało udowodnic" [ Dodano: 26-09-2005, 09:19 ] taki chyba matematyczny zwrot:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi