wiesław Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Kto wie gdzie jest umieszczony numer PKN w Seacie Alhambra z roku 2003 producent Portugalia [nie mylić z VIN] Cytuj
jarolud Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Pod wykładziną w bagażniku - biała wklejka Farbe code Jeśli dobrze zrozumiałem co to PKN . Przekaz ustny od lakiernika. Cytuj
Migi60 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Jeśli dobrze zrozumiałem co to PKN Nie to nie jest to...Jak chcesz to Wiesław Ci to wytłumaczy na PW... Cytuj
jarolud Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 No to na ogólnym Może nie tylko ja jestem nie uświadomiony. Migi60 a Ty nie możesz czy nie chcesz czy się wstydzisz czy też nie wiesz ? Cytuj
DARIO64 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Str.4,już Psuj to kiedyś wklejał ,tylko żeby ktoś to przetłumaczył na nasze. Cytuj
Migi60 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 czy też nie wiesz ? ,tylko żeby ktoś to przetłumaczył na nasze. Tak na krotko jak ja to zrozumialem: Na TZ jest naniesiony w pionie wlasnie ten nr.PKN... Według niego ma on byc jeszcze gdzies nabity..Tylko wlasnie gdzie.. Nie jestem tago tak pewny.Teraz nie mam czasu bo się zrywam.Jak nie bedzie nic w tej sprawie to pozniej dokładnie napisze... Cytuj
jarolud Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 DARIO64 i Psuj dzięki. Po 2x tel do ASO Seat Więcej forum mi dało. [ Dodano: 02-06-2010, 14:32 ] Nie jestem tago tak pewny Też tak to zrozumiałem Migi60. Ale, że ASO tego nie wie ? bo się zrywam Oni Cię tam na łańcuchu trzymają? Cytuj
wiesław Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Napisano 7 Czerwiec 2010 np, AUDI 80 nr PKN ma wybity na lewym korycie progu przy fotelu kierowcy widoczny po zdjęciu liswy progu i odsunięciu wykładziny dywanowej ,na prawym przednim słupku nadwozia po zdjęciu plastikowej osłony[PRZY SZYBIE CZOŁOWEJ] znajduje się przynitowana tabliczka też z nr PKN ,w Seacie będzie podobnie ,serwis nie ma pojęcia o co pytam!!!!! Cytuj
Regan55 Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 serwis nie ma pojęcia o co pytam!!!!! Ale za to mają bardzo dobre pojęcie ile skasować klienta... Cytuj
JACEK GUZ Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 serwis nie ma pojęcia o co pytam!!!!! Ale za to mają bardzo dobre pojęcie ile skasować klienta... To prawda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi