gercin Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam.Mam taki problem gdyz musze zrobić przeglad motoroweru a ze wymieniałem silnik dospawałem nowe mocowania oryginalne zostały silnik wymieniłem z powodu ekonomi i wiekszej mocy i takie pytanie czy moge miec problemy przy przegladzie a jezeli tak to czy mogłbym wlozyc oryginalny silnik jawa 223 na czas przegladu nie wycinajac nowych mocowan Cytuj
blakop Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Nie powinno być problemu. Wielu diagnostów nawet nie rozpozna, że masz inny silnik włożony. Może się nawet odezwą... Cytuj
gercin Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 No tez tak myśle tylko ojciec sie kłuci ze diagnosci to ludzie ktorzy pamietaja czasu ogarow i sie skapna odrazu Edit: Takie pytanie zeby nie smieci na forum czy jezeli motorower był sciagniety z innego wojewodztwa i jest zarejestrowany na poprzedniego wlasciciela to czy moge wykupic oc bez przerejestrowania Cytuj
Jacdiag Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 i wiekszej mocy a może i o większej pojemności to wtedy problem, bo z motoroweru powstał motocykl Cytuj
gercin Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 jest to silnik 110 14KM ale sie nie martwie bo napisu 110 niebyło wybitego od nowosci i mam blokady w garazu zapłon i zebatke mniejsza przód Cytuj
gercin Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 jaki motocykl "urząd bazuje na podstawie dokumentow" cytat z programu UWAGA Cytuj
adam1501 Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 urząd bazuje na podstawie dokumentow Urząd tak ale SKP to nie urząd i jak się diagnosta połapie to będzie problem a jak będzie bardzo upierdliwy to będzie wielki problem. Cytuj
gercin Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 ale tak wiec nie mam napisu na cylindrze z zebatka 9z na przodzie nie jade szybciej niz 40km/h tylko ze do tych 40 to dojade na jednym kole przez 4biegi Cytuj
wolf Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Chcesz jeździć na jednym kole to kup sobie "przecinaka' i jeździj na przednim lub tylnym kole Cytuj
gercin Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 tylko tak mowie ogar po moich przerobkach to prawie przecinak jazda na przednim lub tylnim kole nie problem przod wielkie hamulce tarczowe lekki Cytuj
Jacdiag Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 "urząd bazuje na podstawie dokumentow" które wystawia diagnosta na podstawie oględzin i czasem policjant z "suszarką" ps możliwe, że podałeś prawidłową nazwę miejscowości (Skąd: Złocieniec) to ile może być takich przeróbek na ~13 000 mieszkańców i na 2 SKP (wg google) Cytuj
gercin Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 Ogar przecinak moze sie pochwale zdjeciami jak zrobie przod zawieszenie od kinroada crossa tył wachacz MZ amorki WSK i daje rade a takich przerobek jest sporo jest koles ktory jezdzi simsonem sr 50 z silnikiem mz 150 Cytuj
Jacdiag Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 a takich przerobek jest sporo to będzie się działo gdybyś jeszcze nie wiedział, to od połowy września 2010 wszystkie motorowery będą musiały już mieć aktualne badania techniczne Cytuj
gercin Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 no bedzie bedzie wiem o tym badaniu ale u nas i tak pewnie beda jezdzic bez ale to szczegol moze im zabiora troche odbiegajac od tematu ile bedzie mozna zarobić skupujac motorowery bez przegladu i na czesci sprzedawać Cytuj
Regan55 Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 to od połowy września 2010 wszystkie motorowery muszą już mieć aktualne badania techniczne Widzisz przeciez ze jemu nie chodzi o badanie.Jego interesuje tylko"stempel".. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi