bugen Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Dzień Dobry.Chciałem sie przywitać .Nazywam się Krzysztof i jestem mechanikiem.Jednak wolne chwile przeznaczam na moje hoby.Staram się stworzyć klub"Ocalić od zapomnienia".Mam już kilka ciekawych eksponatów z ubiegłej epoki i właśnie w tej kwesti bede szukał pomocy na tym forum.Jak narazie zarejestrowalem ikarusa 280 A,gaza 69,urala z koszem .Z resztą rejestracji brnę powoli wciągu dokumentów wydziału komunikacji i mam nadzieje że pomozecie mi skompletować wszytkie dokumenty-chodzi mi o poradę oczywiscie . Krzysiek Cytuj
DARIO64 Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Witaj,powodzenia w ratowaniu od zapomnienia Cytuj
JACEK GUZ Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Witaj i ratuj to co piekne i warte zobaczenia Cytuj
mmiodzio Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Z tego co napisałeś wnioskuje , że było by CI super w Armii . Witaj kolego. Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 pomozecie mi skompletować wszytkie dokumenty jestem mechanikiem Witam. Mam nadzieję, że Ty nas również wesprzesz wiedzą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi