berecik Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Konkurs roztrzygnięty więc poszukałem na necie kilka "specyfików na objawy dnia poprzedniego", i oto wynik poszukiwań : Tabletka Wyborowa- producent Optivit KC-24- producent Sun-Farm Alka -Seltzer- producent Bayer Alka-Prim -producent Polpharma 2KC- producent Colfarm Anty Kac - producent Bio-Active Alibi - producent Asa Generalnie lepiej nie przedawkować, no ale życie samo pisze scenariusze i czasami lepiej być przygotowanym Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Nie próbowałem - ale warto wiedzieć, że coś czuwa nad nami ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
wiesław Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 z takich bardziej dostępnych preparatów jest - zimne piwo z dodatkiem 2 stołowych łyżek cukru i wcisnięta cała cytryna, to na pewno postawi na nogi , ale tylko taka jedna dawka. Cytuj
Tomek D Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Niema to jak klinik (albo przejdzie, albo się cofnie) Cytuj
Darek :-) Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 A starzy górale mówią "czym się trułeś, tym się lecz" Cytuj
Piotr Barczuk Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 2KC - testowałem efekt zauważalny, a ja kace przechodzę cięzko, oj bardzo cięzko:( Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 a ja kace przechodzę cięzko, oj bardzo cięzko:( No to witam w klubie Choć jeden się do tego przyznaje ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
berecik Napisano 13 Marzec 2006 Autor Napisano 13 Marzec 2006 Ciężko to mało powiedziane ... przyznaje się bez bicia cały "drugi dzień" Cytuj
kontroler2 Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Może to dziwne,ale jak ja piję, to żonie szkodzi Kupię jej 2KC niech się nie męczy Cytuj
Psuj Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 a ja kace przechodzę cięzko, oj bardzo cięzko:( W zasadzie to odkąd czytam rękopisy to nie wiem co to jest kac... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
OLEK Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Rękopisy na czerpanym papierze mają swój smak Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 W zasadzie to odkąd czytam rękopisy to nie wiem co to jest kac... Potwierdzam, potwierdzam - dobre te Twoje rękopisy Mam jeszcze mały rozdział do zakończenia tomiku. Staram się nie czytać za dużo ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Psuj Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Mam jeszcze mały rozdział do zakończenia tomiku Mi też został mały rozdział z całej biblioteki rękopisów (a miałem prawie 10 pozycji). Muszę poprosić kolegę, coby jego teściu mi coś napisał jeszcze. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi