Norbert Jezierski Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Będzie tu kilka gorących kffffiatuszków w dobrym wydaniu. Potrzebuję kilku dni ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
JANUSZ60 Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Ale co ma na myśli ??? no muszę te kilka dni wytrzymać ,,, Cytuj
Psuj Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Będzie tu kilka gorących kffffiatuszków w dobrym wydaniu. mmmm... zabrzmiało obiecująco... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Jackow Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 kffffiatuszków w dobrym wydaniu Kfiatuszek - potoczna, żartobliwa nazwa małego fiata. Czekam cierpliwie co nastanie Cytuj
Nowicjusz Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 O co w tym chodzi. Rzeczywiście można by coś ożywić coś na forum, może jakiś konkursik Ale zrobić to tak założyć jakieś konto SMS-owe na który każdy wyśle jednego SMS-a (np; za 5 zł) troszkę nas tu jest suma da jakąś kwotę i za to sami sobie ufundujemy jakąś nagrodę. Oczywiście pytanie konkursowe ustala sam pan Norbert (albo ktoś niezależny) Było by trochę zadymy z odpowiedziami, no i wiedzy trochę by się odświeżyło Cytuj
Rafał Szczerbicki Napisano 10 Lipiec 2010 Napisano 10 Lipiec 2010 Szanowny adminie, Dziękuje bardzo za zaproszenie. Dobry pomysł z tym forum prawnym. Zastanawiałem się nad kwestią podziału na działy tematyczne. Proponuję jednak na razie zostawić tak jak jest: "sprawy warte obgadania" do dobry tytuł na początek. Jak się rozrośnie to wtedy warto zastanowić się nad dzieleniem i systematyzowaniem. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Lipiec 2010 Napisano 10 Lipiec 2010 Też jestem ciekawy. http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=7774 Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Rekomendowane odpowiedzi