wolf Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 http://wyborcza.pl/1,97654,8178487,Latwiej_zarejestrujesz__ale_wiecej_zaplacisz.html Cytuj
DARIO64 Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Wizyta w stacji kontroli pojazdów będzie kosztować sporo nerwów zwłaszcza kierowców aut z niskim rocznikiem. A to za sprawą nowego uprawnienia jakie projekt ustawy nadaje diagnostom. Jeśli auto nie przejdzie pozytywnie badania technicznego, będzie on mógł zatrzymać dowód rejestracyjny! Wystawi za to pokwitowanie, w którym określi warunki użytkowania pojazdu, np. zezwoli na dojazd auta do warsztatu celem naprawy. Dowód rejestracyjny natomiast odeśle do organu rejestrującego .Odkryli Amerykę? Cytuj
wolf Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Napisano 26 Lipiec 2010 Wizyta w stacji kontroli pojazdów będzie kosztować sporo nerwów zwłaszcza kierowców aut z niskim rocznikiem. A to za sprawą nowego uprawnienia jakie projekt ustawy nadaje diagnostom. Jeśli auto nie przejdzie pozytywnie badania technicznego, będzie on mógł zatrzymać dowód rejestracyjny! Wystawi za to pokwitowanie, w którym określi warunki użytkowania pojazdu, np. zezwoli na dojazd auta do warsztatu celem naprawy. Dowód rejestracyjny natomiast odeśle do organu rejestrującego .Odkryli Amerykę? Też na to zwróciłem uwagę, znajomością tematu, to autor się nie popisał w tej kwestii. Cytuj
adam1501 Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Też na to zwróciłem uwagę, znajomością tematu, to autor się nie popisał w tej kwestii. Jak również kontrolą przez NIK SKP . Panie redaktorze to nie SKP były na cenzurowanym w zeszłym roku. Cytuj
Wojciech Jania Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Ktoś coś usłyszał, trochę poczytał i uważa że może już o tym pisać w gazecie. Pożyjemy, zobaczymy. Cytuj
Qnick Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Nie jestem jakimś prawicowcem ale w końcu okazało się że nie na damo mówią "Gazeta Wybiórcza" Cytuj
blakop Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Ja już nawet w Rzeczpospolitej i Prawnej takie głupoty czytałem na temat dopuszczania pojazdów, że takie coś na mnie wrażenia już nie robi... Ale zwyczajnie nie czytam też już prasy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi