Nikita_Bennet Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Nawiązując do tego wątka: http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=7382 proszę o pomoc w lokalizacji nr ramy w przyczepie: -D35 s -D35 s1 Pytam bo mam taką jedną na oku w cenie złomu (dokumenty są) tylko nie wiem gdzie szukać nr VIN. Idzie o to że stoi nieużywana od prawie 20 lat więc całość do remontu a nie chciałbym gdzieś zniszczyć numeru bądź jego resztek i stać na stacji jak ten ćwok. Cytuj
mmiodzio Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Popatrz z przodu przyczepy po prawej stronie zaczepu, lub prawa strona przyczepy [bliżej przodu] i ewentualnie może być też z tyłu też po prawej stronie. Oczywiście na ramie szukaj. Cytuj
OLEK Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 Zobacz na belce tylnej po prawej stronie zaczepu,być może korozja zrobiła swoje Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 jutro sprawdzę. Dzięki panowie za tak szybki odzew. Cytuj
Psuj Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 popatrz zboku A czemu kolegę tak nieładnie wyzywasz??? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi