wolf Napisano 13 Sierpień 2010 Share Napisano 13 Sierpień 2010 Czy ktoś pracuje na urządzeniu Lontexu LTT10? Jak to się ma do UTP-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorek Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Ja pracuje na UTP-10. Urządzenie jest dobre. Posiada opcje do każdego rodzaju tachografów cyfrowych i także wiele opcji do tachografów analogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2011 UTP-a znam dość dobrze, chodzi mi o LTT10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tkaczu Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Witam Niestety LTT nie umywa się do UTPa - jest chyba jedną epokę za nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorek Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 w styczniu rozbudowałem UTP-10 do najnowszego menu i modułu. Trochę to kosztowało ale było warto. Robię tachografy analogowe i cyfrowe na UTP-10 od przeszło 3 lat i nie narzekam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 Czyli UTP jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel11 Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 jeszcze jest tachotester tc1 , ale utep zdecydowanie najlepsz do analogów , do cyfrówek llt może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi