technik Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Witam Szanownych grupowiczów, mam pytanie gdzie można szukać informacji o nowobudowanych stacjach kontroli pojazdów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Wydaje mi się że tu: "informacje można uzyskać we właściwym organie administracji architektoniczno - budowlanej (u starosty lub wojewody)" Chyba nie ma centralnej ewidencji pozwoleń na budowę,więc trzeba pytać u tych co wydają pozwolenia na budowę na danym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Tytuł postu "Informacja" a zadajesz pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Bo to pytanie mające na celu wyciągnięcie informacji... P.S. Też myślałem, że to jakaś ciekawa informacja z którą chce się podzielić technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Szanownych grupowiczów, mam pytanie gdzie można szukać informacji o nowobudowanych stacjach kontroli pojazdów? Pozdrawiam Ciekawe co ma do zaoferowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 A starobudowane nie mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 A starobudowane nie mogą być Nie, bo chodzi zapewne o sprzedaż wyposażenia SKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi