technik Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 Witam Szanownych grupowiczów, mam pytanie gdzie można szukać informacji o nowobudowanych stacjach kontroli pojazdów? Pozdrawiam Cytuj
DARIO64 Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 Wydaje mi się że tu: "informacje można uzyskać we właściwym organie administracji architektoniczno - budowlanej (u starosty lub wojewody)" Chyba nie ma centralnej ewidencji pozwoleń na budowę,więc trzeba pytać u tych co wydają pozwolenia na budowę na danym terenie. Cytuj
Tomek D Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Tytuł postu "Informacja" a zadajesz pytanie. Cytuj
Sebastian ZG Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Bo to pytanie mające na celu wyciągnięcie informacji... P.S. Też myślałem, że to jakaś ciekawa informacja z którą chce się podzielić technik. Cytuj
Nowicjusz Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Szanownych grupowiczów, mam pytanie gdzie można szukać informacji o nowobudowanych stacjach kontroli pojazdów? Pozdrawiam Ciekawe co ma do zaoferowania Pozdrawiam Cytuj
danielg539 Napisano 29 Październik 2010 Napisano 29 Październik 2010 A starobudowane nie mogą być Nie, bo chodzi zapewne o sprzedaż wyposażenia SKP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi