fura1990 Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 Witam! Mam taką sprawę. Sprowadziłem sobie z 'Rajchu' motocykl marki Suzuki. Przerobiony na stunta, lecz z kierunkami, lampami homologowanymi itp itd... Niestety pewien Hans wpisał w miejsce numeru rejestracyjnego 'Bez prawa do rejestracji'. Dokumenty które posiadam to ten druk (nie pamiętam nazwy) i umowa kupna-sprzedaży. Da się coś w tej kwestii zrobić, abym mógł go zarejestrować jak Bóg przykazał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 Był rejestrowany w Niemczech? Bo jeśli nie to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fura1990 Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2010 Był. Mógłbyś mi przybliżyć procedurę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 No to masz DR tego motocykla czy nie,i gdzie jest napisane bez prawa do rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 A co myślicie o motocyklach sprowadzanych z USA przez Litwę. Motocykl np. 2005r I rej na Litwie 2009r. Czy mieliście takie na przeglądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 Jeszcze nie,ale może się zdarzyć w końcu to prawie za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arton Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 A co myślicie o motocyklach sprowadzanych z USA przez Litwę. Motocykl np. 2005r I rej na Litwie 2009r. Czy mieliście takie na przeglądzie? ja robiłem, bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 ja robiłem, bez zastrzeżeń odnośnie np. hałasu też wszystko "grało"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi