Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×

Odwiedziny na forum

Jak często zaglądasz na forum ??  

47 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ta ankieta będzie dotyczyć odwiedzin na forum. Jak często i ile godzin spędzacie dziennie ?? Piszcie i bierzcie udział w ankiecie tutaj ! :lol: Każde głosy mile widziane

Ja dziennie jestem na forum kilka razy. Około 2 godzinki na dzień. :D

Napisano

Ba, wiadomo, że kilka razy dziennie...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Zaglądam kilka razy dzinnie,szczególnie wieczorem po prysznicu,a powinno się robić coś innego. :D:D:D

Napisano

Czytam i uczę sie tego ciężkiego rzemiosła czytając wasze posty,najczesciej jestem wieczorem podobnie jak OLEK.Pozdrawiam.

Napisano

zaglądam tu często i powiem że troszke sie już stąd dowiedziałem pozdrawiam wszystkich i miłego dzionka życzę

Napisano

Ostatnimi czasy zaglądam do forum dosc czesto 4...5 godz w ciągu calego dnia :D

Napisano

Kilka razy dzienie około 2-3godz i jestem bardzo zadowolony z informacji jakie mogłem uzyskać pozdrawiam wszystkich :lol::lol::lol:

Napisano

Skoro pracuje się 8 godzin a 5 godzin jest się na formum, to lepiej niech pracodawca tego nie widzi bo się dowie za co tak naprawdę płaci.

He he he , żartuje. Ćwiczenie czyni mistrza. A nauka na tym forum nie pójdzie w las. Też jestem często jak tylko mogę. :D

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]

Napisano

napisalem w ciagu całego dnia, a to ze duzo sie zyskuje to wielka prawda nie do obalenia :D

Napisano

Po powrocie z pracy około 16.30 sprawdzam posty z poprzedniego dnia ,a póżnij

około 20.00 bieżące wiadomości - ogólnie około godziny dziennie.

Napisano

staram się codziennie zaglądać na forum ale tylko wieczorem w domu.Uważam to forum z coś wspaniałego.

p o z d r a w i a m

Napisano

Zaglądam na forum wieczorami kiedy dopcham się do kompa.Forum to super sprawa.Pozdrawiam :)

Napisano

Jestem codziennie :mrgreen: wchodze raz na godzinke zobaczyć "co się dzieje" zachodze też na chat, ale tam jest bezludna wyspa :evil: .

Napisano

z czasem na tym forum bywa różnie

ale gdy chwila "nieuwagi" to później długo trzeba czytać posty nieprzeczytane :lol: a po urlopie to myślałem że już zrezygnuję z tego forum - bo Pan Norbert wymyslił sobie jakiś konkurs - a forumowicze pisali jak zwariowani ;) każdy sie chciał załapać na tego browarka :P

ale na szczęście nadrobiłem zaległości :mrgreen:

pozdrawiam

Napisano

Wspaniale że wszyscy odnosimy z forum tyle pożytku i zadowolenia z miłego towarzystwa pozdrawiam :lol::lol::lol:

Napisano

Witam wszystkich!

Jestem tutaj poraz pierwszy bo i świerzym diagnostą jestem, ale odrazu mi sie spodobało.

Bardzo dużo już skorzystałem bo jestem przed badaniem przez TDT i jak zwykle usterek nie brakuje na mojej SKP, ale walcze z nimi codziennie.

Mam nadzieje że będe mógł liczyc na pomoc bardziej doświadczonych kolegów diagnostów.

Napisano
Mam nadzieje że będe mógł liczyc na pomoc bardziej doświadczonych kolegów diagnostów.

Po to jest to forum :lol:

Witamy w naszych szeregach !!!!

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

przychodzę do pracy ,odpalam kompa i na forum aż do zakończenia pracy , i tak codziennie

Napisano

Czytam forum od dłższego czasu, o browarki nie zamierzam walczyć ( choć to bardzo sympatyczna inicjatywa p. Norberta ) :) zabiore głos w sprawach które mnie interesuja. pozdrawiam

Napisano

Jestem na forum kilka razy dziennie.Super sprawa.

Pozdrowionka dla wszystkich.

Napisano

Forum ma sie rozumiec odwiedzam codziennie mniej wiecej dwa razy w południe i wieczorkiem. Generalnie ciekawe rzeczy można wyczytać a i pośmiać się czasem jest z czego :) .

Ale po urlopie to myślałem że nie nadrobię zaległości, tyle postów nieczytanych, że hoho... no ale wyszedłem na prostą.

Pozdrowionka

Napisano

Osobiście - rano, wieczór i w południe.W międzyczasie oczywiście też.

Forum to naprawdę świetna sprawa."To pisałem ja" jaka" upoważniony diagnosta

pracownik skp w Gdańsku"

Napisano

Różnie - zrywami. Nieraz po kilka razy dziennie, nieraz wcale przez kilka dni. Ale muszę przyznać, że wciąga. Zwłaszcza, że można na forum znaleźć dużo ciekawych informacji. :D