blakop Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Na naszym forum jest mało konkursów. A jak są to jakieś takie nijakie... A u innych aż wrze! Zauważyłem dość ambitny konkurs na stronie PISKP: http://www.piskp.pl/?k=aktualnosci&ads=jeden&nrs=1980 Przyznam, że pytanie naprawdę trudne - chyba niejednego zbiło z tropu. Niełatwa taka klasyfikacja kempingu. Powiem szczerze, że dopiero po czwartej próbie zaznaczyłem prawidłową odpowiedź. No ale w sumie wiadomo jak ambitną działalność będzie teraz prowadziła PISKP... Ciekawe co będzie w następnej edycji? Jakie rozszerzenie musi mieć SKP, aby badać lotniskowce o napędzie atomowym? Cytuj
Jacdiag Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Jakie rozszerzenie musi mieć SKP, aby badać lotniskowce o napędzie atomowym? musi być rozszerzona o ... ... kanał ... ... Panamski Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
adam1501 Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 W niektórych skp wystarczyłoby tylko przynieść DR. Cytuj
Psuj Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 tylko przynieść DR Mie DR a DP - Dziennik Pokładowy... no tego lotniskowca znaczy sie... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
elliot Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Nieeeeee, konkurs powala Nawet ambitne telewizyjne teleudio wysiadają. Brakuje mi tam odpowiedzi: D - samochód ciężarowy --> furgon --> przewóz mebli i odpowiedzi E - samochód ciężarowy --> inny --> przewóz żywego drobiu Cytuj
DARIO64 Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Jakie rozszerzenie musi mieć SKP, aby badać lotniskowce o napędzie atomowym Musi posiadać wiadro żeby dokonać badania próbki materiału radiaktywnego. Cytuj
adam1501 Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Mie DR a DP Dla niektórych nie robi różnicy, jak w wojsku "...sztuka jest sztuka..." Cytuj
JANUSZ60 Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 A jednak im trochę zazdrościcie tego konkursu , co ?,,, a może nagród ??? Cytuj
kowal Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Ten konkurs akurat teraz ukazał sie na stronie PISKP ,ale normalnie jest w każdym numerze Sewisu Motoryzacyjnego ,ale w sierpniu jest przerwa wakacyjna dlatego ukazał się w takiej formie.Nie jest to głupia sprawa bo pytania są rożne , z budowy , eksploatacji pojazdów jak również badań technicznych o różnym stopniu trudności .Od początku istnienia tego czasopisma staram sie odpowiadać na pytania z różnym efektem.Parę razy coś wygrałem ,czegoś sie nauczyłem ,coś sobie przypomnialem-tak że sądze że jest to dobra forma rozrywki i nauki Cytuj
JACEK GUZ Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 To może na naszym forumie cos takiego by wymyślił dla odświeżenia wiadomości Cytuj
blakop Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 fiodor - na ale sory - poziom pytania trochę powala... Co do idei konkursu rzecz jasna nic nie mam... Cytuj
kowal Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Ja proponuje -aby jak coś takiego powstanie odpowiedzialnym za tworzenie pytań był kolega blakop - wtedy będziemy się zastanawiać nad sensem pytań i jego treścią .A przeglądając i czytając forum , to wiemy że nieraz powstaje problem z wydawało by się prostej i błahej sprawy tak że kolego do pracy Cytuj
danielg539 Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Ja proponuje -aby jak coś takiego powstanie odpowiedzialnym za tworzenie pytań był kolega blakop Ja proponuję aby kolega blakip był również fundatorem nagród Cytuj
blakop Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 To będą snikesry Ale na pytania dla początkujących diagnostów proszę nie liczyć Cytuj
DARIO64 Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Ale na pytania dla początkujących diagnostów proszę nie liczyć Ja tam już mam uniwersalną odpowiedź na wszystkie pytania :"bo tak" Cytuj
JANUSZ60 Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Ja proponuje -aby jak coś takiego powstanie odpowiedzialnym za tworzenie pytań był kolega blakop - wtedy będziemy się zastanawiać nad sensem pytań i jego treścią wniosek z tego, że tylko Blakop tu mąci ??? a myślałem, że chłopisko się stara ,,, Cytuj
luk Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 OJ stara sie stara ale mu nie wychodzi.daj chłopakowi szanse Cytuj
Regan55 Napisano 18 Wrzesień 2010 Napisano 18 Wrzesień 2010 a myślałem, że chłopisko się stara ,,, Oj stara ,się stara.....Tylko ten efekt końcowy taki ni jaki... Cytuj
grzegorz70 Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 No, szacun za wiedzę, ale zachłanność go zgubiła. Najbardziej podziwiam jednak prowadzącego, facet z klasą, a nie nauczyciel. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi