Wojciech Jania Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Co wy na to? Bo ja mam mieszane odczucia... http://moto.onet.pl/7465210,29,4,filmy.html?node=29 http://moto.onet.pl/7536878,29,4,filmy.html?node=29 Cytuj
ponti Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 to nie znasz jego wozu?? U mnie w elblągu chłopaki z jednostki wojskowej mają za 2 albo 3 takie. O ile mnie pamięć nie myli to jest skrzyżowanie Tarpana z Lublinem i z odrobina Mercedesa . Czy jakoś tak .Lepiej na pewno będzie wiedział kolega mmiodzio on pracuje w jednosce wojskowej i pewnie z takimi sprzetami miał do czynienia Cytuj
Wojciech Jania Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 Honkera znam - jest OK, ale ten Pasagon Cytuj
Qnick Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Najlepsza jest nazwa powinno być psi ogon. Jest to nic innego jak znany wszystkim Lublin 3 , Lublin3 Mi i jak tam jeszcze nazywały się te cuda (Daewoo, Andoria, Intrall itp. itd.) ze wszystkimi jego zaletami i wadami z przewagą tych pierwszych. Andoria dała silnik Euro 4 trochę mocniejszy od poprzedników (4C90 i 4CT90) zmienili klika blach z przodu a reszta pozostała ta sama co w poprzednikach. Moim skromnym zdaniem pociągną to z rok może trochę lepiej i padnie jak zawsze w Lublinie. Szkoda bo powinien być choć jeden Polski samochód ale nikt nie ma tyle kasy lub chęci aby zrobić coś konkurencyjnego do reszty i choć trochę tańszego. Rozpisałem się kurde ale takie jest moje zdanie. Cytuj
Wojciech Jania Napisano 5 Wrzesień 2011 Autor Napisano 5 Wrzesień 2011 http://moto.onet.pl/289606,10262122,1,zdjecie_specjalne.html?node=41768 Cytuj
Janusz1971 Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 To jest jakaś totalna pomyłka,wyczyścili wszystkie magazyny w lublinie i w FSO ??? Ja rozumie że to ma być wół roboczy ale w 21 wieku można chyba troszeczke zainwestować i zaprojektować nowe części a tu,kierownica z poloneza,lampy tylne z trucka,to samo panel środkowy normalnie LEGENDY PRL Cytuj
Regan55 Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 LEGENDY PRL A jak sie je miło wspomina... Cytuj
Wojciech Jania Napisano 6 Wrzesień 2011 Autor Napisano 6 Wrzesień 2011 kierownica z poloneza,lampy tylne z trucka,to samo panel środkowy normalnie LEGENDY PRL To ja ogłaszam konkurs: kto jeszcze rozpozna części z innych aut! Na początek klamki wewnętrzne z malucha! Cytuj
Janusz1971 Napisano 6 Wrzesień 2011 Napisano 6 Wrzesień 2011 Tylna szyba wygląda na Żuka,klamki zewnętrzne maluch no i sam patent otwierania szyb bocznych Żuk ,pasy wyglądają jak z Poloneza ale tu mogę się mylić Cytuj
darkdog Napisano 6 Wrzesień 2011 Napisano 6 Wrzesień 2011 Koło kierownicy lublin włącznik św.awaryjnych lublin nawiew powietrza lublin Cytuj
Arton Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 rozpoczynajac produkcję poloneza ktoś powiedział "pierwszy raz w krajach socjalistycznych będzie produkowany samochód klasy volvo", wiec teraz pierwszy raz będziemy produkowac samochód klasy toyoty hi-lux Cytuj
Qnick Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Podobno Honker w terenie daje sobie radę, ale cała reszta czyli awaryjność i wygląd nadal te same od lat A czyje silniki wkładają do tego czyżby cały czas Andrychowski 4CT Cytuj
Jackow Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 czyżby cały czas Andrychowski 4CT A może powrót do S18 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi