Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowi PISKP ogłasza na przyszły rok konkurs na najlepszą stacje oraz diagnostę , dane narazie można

znaleźć na tej stronie

jak do tego podchodzicie :D

Napisano

Ciekawa propozycja. Jeśli okaże się wirygodna poinformuje swoich diagnostów.

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]

Napisano

Wszytko ok ale ta ankiete konkurs kto bedzie ocenial ? ja juz wiem PISKP a jak myslicie czy oni nie maja stacji i diagnostow w konkursie jest napisane ze moga oni tez startowac . Wydaje mi sie ze bardzie wiarygodne byloby wysylanie emeili przez klientow na dana stacje

Napisano
Wydaje mi sie ze bardzie wiarygodne byloby wysylanie emeili przez klientow na dana stacje

Tylko klienci bedą głosować nie na najbardziej profesjonalnego diagnoste/stacje tylko na najbardziej przepuszczającego. Dla klienta (oczywiście nie wszystkich) im diagnosta mniej wie i widzi tym jest lepszy :twisted:

Napisano
jak do tego podchodzicie

Hmmmm, mało obiektywne toto będzie ... I chyba zdanie będzie mi ciężko zmienić ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Niniejszym mamy zaszczyt i przyjemność poinformować Państwa, że w dniu 20 lipca 2005 roku władze Polskiej Izby Stacji Kontroli Pojazdów, Dyrekcja Transportowego Dozoru Technicznego, Zarząd Stowarzyszenia Techniki Motoryzacyjnej, władze Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Komunikacji RP oraz Redakcja miesięcznika "Auto - Moto - Serwis" podjęły decyzję o wspólnej organizacji konkursów:

"Najlepsza Stacja Kontroli Pojazdów 2005"

oraz "Diagnosta roku 2005"

1. Termin konkursów : I etap do 31 grudnia 2005r.; II etap do 31 maja 2006r.

2. Koszt uczestnictwa: Konkurs SKP - 300 zł.; Konkurs Diagnostów - bezpłatnie

Co wy na to :roll: .

"Jest Warszawa po prostu jest"....

Napisano

Nie zabieram głosu bo okaże się, że jestem dziwnie nastawiony do tego typu imprez ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Za ostatnie miejsce będzie zabierane diagnoście uprawnienie do bad. tech poj he,he

Napisano

wcale nie wykluczone że ktoś sobie obmyślin plan i przejrzy umiejętności diagnostów

którzy mają uprawnienia nabyte przed lata , i panowie z tdt będą mieli co robić :shock:

Napisano

A może wkrótce progaram "usterka" bedzie jeździł po stacjach ;)