Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Własnie miałem klienta z taka oto przyczepą niby produkcji własnej a widać ze tylko dyszel zmieniony zeby numerów nie było i tabliczki. gdzie znajde przepis na to ze to nie przejdzie bo koles chce artykuły na to i paragrafy .pozdrawiam

kemping.jpeg.b5a045cfaac81fe1f96ffb38bb3a9a85.jpeg

Napisano

Przepisy dotyczące SAM-ów znajdziesz w DZ.U238 z dn. 04.11.2004 i DZ.U.164 z dn.14.09.2006

Napisano

Niech Ci pokaze rysunek techniczy ramy konstrukcji własnej i opinie rzeczoznawcy. Może gośc ma taki talent że robi jak fabryka.

Napisano

no tez tak mu powiedziałem to oznajmił mi z e długo diagnostą nie bede :D

Napisano

Rzekłbym, że dzięki zachowawczej polityce długo będziesz, czego życzę :)

Napisano
oznajmił mi z e długo diagnostą nie bede

Czyżby pociotek szefa :D

Napisano

wogóle koleś ładnie zakręcony no lepiej doradzic sie fachowców na forum niz potem du... umoczyć.pozdro

Napisano

Zalatuje przekrętem :razz: A to była ta konkretnie przyczepa co na zdjęciu?

Napisano
to oznajmił mi z e długo diagnostą nie bede

Jak ja lubię takich :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Napisano
Jak ja lubię takich

:shoot::shoot::shoot:

tylko Twoja giwera (z avatara) strzela w górę ... :hihi:

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano
tylko Twoja giwera (z avatara) strzela w górę ...

Narazie tylko celuje :cool::cool:

• 3 weeks later...
Napisano

na takich cwaniaków mamy z różnymi dziwnymi samami mamy ceny zaporowe z 4 cyframi i oczywiście rozszerzona opinia rzeczoznawcy, właściwie wypełniony kwit odnośnie sam, potwierdzenie wagi z fakturą. Działa na 100%, szukają szczęścia na innej stacji, a my mamy go z bani :-D

Napisano
na takich cwaniaków mamy z różnymi dziwnymi samami mamy ceny zaporowe z 4 cyframi i oczywiście rozszerzona opinia rzeczoznawcy, właściwie wypełniony kwit odnośnie sam, potwierdzenie wagi z fakturą. Działa na 100%, szukają szczęścia na innej stacji, a my mamy go z bani

Dobry plan muszę go z kierownikiem przedyskutować :D też miałem już ze dwa takie przypadki ale skończyły się jak powiedziałem że dzwonię po policję.