pablo Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Panowe gdzie mogą być numery silnika Fiat Punto 1.7 TD rok 1997 ? Z góry dziekuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. pablo Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 źródło: AUTODATA 2005 (diesel) Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
diagnosi Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Moim skromnym zdaniem pod vacu- pompą(pompa próżniowa wspomagania hamulców napęd od wałka rozrządu) na połączeniu silnika ze skrzynią od strony skrzyni nad obudową sprzęgła- nie jestem przekonany w100% bo dawno nie robiłem ale jest bardzo ciężki dostęp.Pozdrawiam Cytuj
mariusz Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 autodata 2005....mam już dobra rzecz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi