Norbert Jezierski Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 http://biznes.onet.pl/czy-jemy-zdrowo-czyli-10-mitow-o-polskiej-zywnosci,18566,3776790,1,prasa-detal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Niestety to wszystko prawda a potem mamy choroby jakie mamy. Ja już ponad 60 kg tego syfu zjadłem przez swoje życie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Na szczęście jakieś 70% wędlin mamy od mojego ojca, które sami robimy, często nawet z mięsa wyhodowanego u ojca a nie kupnego Czasem wolę kupić kawał łopatki i upiec sam a potem pokroić na chleb. Ale część i tak się niestety dokupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1971 Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Ja od roku uczę się trudnej sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Ja od roku uczę się trudnej sztuki .. Pies jeszcze żyje to chyba nie idzie Ci najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 15 Listopad 2010 Autor Share Napisano 15 Listopad 2010 Jest szansa, że żadnej z tych rzeczy nie spróbuję ... Ogólnie rzecz ujmując - wszystko schodzi na psy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Jest szansa, że żadnej z tych rzeczy nie spróbuję ... No nie żartuj sobie,ja właśnie będę wstawiał boczek do piekarnika(marynowany w/g przepisu pana Rusaka) a i buteleczka swojaczka się chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Ja już jestem zcywilizowany ale mój tata nie i jak on zrobi wędlinkę (kiełbasa, boczek, szynki i inne przysmaki) na święta to aż normalnie nie ma takich słów żebym ja to mógł to tu opisać . Szkoda tylko że ja nie podejmuję tej pałeczki po nim i nie mam jak uczyć się od niego (nie mieszkamy razem ani nawet blisko siebie ) , ale jak pojadę na święta to normalnie jest nie do opisania i chwała mu za to i nie tylko za to , nawet gorzałeczkę też sam zrobi i nic tylko czekać na święta a co najważniejsze można tej gorzały wypić wiadro i na drugi dzień nic człowiekowi nie jest poza tym , że jeździć nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Jest szansa, że żadnej z tych rzeczy nie spróbuję ... No nie przesadzaj, takiej szyny to nie mam, ale swojskiej kiełbaski to możesz u mnie pojeść. Kiedy przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 15 Listopad 2010 Autor Share Napisano 15 Listopad 2010 Ja już jestem zcywilizowany ale mój tata nie i jak on zrobi wędlinkę (kiełbasa, boczek, szynki i inne przysmaki) [...] , nawet gorzałeczkę też sam zrobi i nic tylko czekać na święta a co najważniejsze można tej gorzały wypić wiadro i na drugi dzień nic człowiekowi nie jest poza tym , że jeździć nie wolno Przyjedź po prostu na następną imprezę - popróbujemy. Oczywiście wszystkie tatowe koszta jesteśmy w stanie pokryć. Kiedy przyjeżdżasz? Teraz znów mam, q, pod górkę ... Ale kiedyś nie będę miał i przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Smacznego! http://www.youtube.com/watch?v=EyQ4b7fkR1w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi