berecik Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 Sprawdź: http://www.zegarsmierci.com/index.php?z=1 Cytuj
Psuj Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 Chyba będę długowieczny... Ale cóż, w mojej rodzince to norma, dziadek ma przeszło 80 na karku a zasuwa jakby miał motorek w d.... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 W najgorszej wersji pociągnę jeszcze 22 lata Od jutra szaleję !! Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
WOJT999 Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 57 latek jeszcze hehhe czyli dozyje 87 latek Cytuj
andmat Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 To niesprawiedliwe, jeszcze tylko 15 lat, stanowczo za mało. Cytuj
wiesław Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 w maju tego roku powinno już mnie nie być Cytuj
andy.k Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 to fajnie jeszcze 15 bedziecie sie meczyc ze mna Cytuj
Gość Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 Sprawdź: http://www.zegarsmierci.com/index.php?z=1 mam pytanie bo jak wchodze na strone to mi wyskakuje blond ze niemoze wyswietlic strony Cytuj
08/15 Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 mi wyskakuje blond Mi wyskakuje brunet jakiś. A! To admin ze swoim afro. http://zegarsmierci.info/s/zegar/ Cytuj
ijm Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 wariant pesymistyczny to tylko 3 lata, nie zobacze czy uda nam sie zorganizowac euro2012 Cytuj
rurek777 Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 ja to nie potrzebnie tu zaglądałem ale wpisałem dane mojego kumpla który pije pali i robi dużo innych nie przyzwoitych rzeczy i wyszło że nie powinien żyć już od roku a on żyje i dalej robi swoje . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi