Bogusław Maćkowski Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 Czy znacie może jakieś linki dojechania z Polski do punktu, gdzie wsiadam sobie do pociągu a mój samochód jedzie w wagonie do kraju w Europie? Kierowca w czasie takiej podróży i wypoczywa i może się skupić na otaczających go widokach podróży Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
Bogusław Maćkowski Napisano 22 Listopad 2010 Autor Napisano 22 Listopad 2010 Myślałem coś w kierunku Morza Śródziemnego ale nie na wyspy Brytyjskie bardziej Włochy. Na wyspach wjeżdżasz do pociągu samochodem i stoisz w tym wagonie. Ja ostatnio w szkole jazdy Skody widziałem coś takiego w Danii. Myślę bardziej o TGV czyli auto jedzie w wagonie a ja mam wagon sypialny i restauracyjny. Ot taka konkurencja dla samolotu na wakacje. Jak się nie uda pozostanie prom ale tylko na Skandynawie. Słyszałem, że z Niemiec wsiada się do takiego pociągu ale nie znalazłem szczegółów. Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
Rekomendowane odpowiedzi