Norbert Jezierski Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 W tym roku - lekka zmiana formuły. Proszę wszystkie osoby, która mają ochotę na kalendarz i znajdują się na JEDNEJ Z PONIŻSZYCH LIST, o przesłanie na moje PW adresu, na który taki kalendarz mamy przesłać. Premiujemy tak osoby piszące, jak i czytające nasze forum po zalogowaniu, a także - zamieszczające najwięcej załączników czy - najbardziej pomocne (POMOC i PIWO). http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/memberlist.php http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/beermod.php Poniżej - LISTY użytkowników forum, wg zadanych kryteriów - stan na 29 listopada 2010 r., ok. 13.00. [ilość postów] [ilość wizyt] [ilość załączników] [pomoc innym użytkownikom - POMÓGŁ] [pomoc innym użytkownikom - PIWO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Szkoda, że nie ma kumulacji. Jestem na każdej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Szkoda, że nie ma kumulacji. Jestem na każdej liście ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 a ja skromnie i też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZYMON-OSKP Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 A co trzeba zrobić żeby zasłużyć na taki fajny kalendarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 [ Dodano: 29-11-2010, 17:02 ] Szkoda, że nie ma kumulacji. Jestem na każdej liście Nie chcielibyście przypadkiem kalendarzami handlować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Z chęcią przyjmę-dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiodzio Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 No proszę i jam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Miło mi, że też się załapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 I mi też miło bo się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Na jednej liście się pojawiam na innej znikam a kalendarz dostanę za wytrwałosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Głupio trochę nie ? Na ścianie Norcom, w komputerze Patronat ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 Głupio trochę nie ? Na ścianie Norcom, w komputerze Patronat ,,, Są 2 wyjścia z tej sytuacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Głupio trochę nie ? Na ścianie Norcom, w komputerze Patronat ,,, Pora na zdecydowanie co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Głupio trochę nie ?Na ścianie Norcom, w komputerze Patronat U mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Czas się nawrócić panowie ,chyba że z Patronatu też macie upominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Popatrzcie co robią najstarsi stopniem forumowicze,to jest właściwy kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 chyba że z Patronatu też macie upominki Też przysyłają kalendarz,kiedyś przysłali czapkę zimową i szalik. Czas się nawrócić panowie Nie od nas to zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Jestem na każdej liście czyli nie spełniasz warunków ja i kilka innych osób też i znajdują się na JEDNEJ Z PONIŻSZYCH LIST, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Czas się nawrócić panowie Chyba faktycznie stałbym się innowiercą, w moim pobliżu Norcom to rarytas jeśli nie unikat ,,, Norbert, dokąd najdalej na południe sięga Wasz program ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Głupio trochę nie ? Na ścianie Norcom, w komputerze Patronat ,,, Janusz nie patrz na to.Patrz na bufet i na serce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 chyba że z Patronatu też macie upominki Też przysyłają kalendarz,kiedyś przysłali czapkę zimową i szalik. Czas się nawrócić panowie Nie od nas to zależy. No to nie zmarzniecie ,niestety nie zawsze mamy to co chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 No to nie zmarzniecie ,niestety nie zawsze mamy to co chcemy Program ma znaczenie drugorzędne. Ja osobiście wolał bym aby przepisy stały się jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 No to nie zmarzniecie ,niestety nie zawsze mamy to co chcemy Program ma znaczenie drugorzędne. Ja osobiście wolał bym aby przepisy stały się jednoznaczne. Daniel pomarzyć ludzka rzecz ale my tu mamy Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi