Norbert Jezierski Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 ------------------------------------------------------------- 9.2.0. [29-12-2010] ------------------------------------------------------------- - przystosowanie programu do ustawy z dnia 26.11.2010 r. o zmianie niektórych ustaw związanych z realizacją ustawy budżetowej [Dz.U.2010.238.1578] - modyfikacja [bTP Edycja, zaświadczenie; zaświadczenie DIP] - modyfikacja wyglądu (punkt nr 10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2010 Nikt nie ma żadnych pytań, żadnych uwag ? Wszystko działa, jak powinno ? Dziwne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 nie wywołuj wilka z lasu, uwagi pewnie się zaczną po 01.01.2011r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2010 Wolę wiedzieć dzisiaj - będziemy mieć dodatkowe 2-3-4 dni na ew. poprawki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Czy w razie W można u was zamówić przeprogramowanie drukarki fiskalnej? Czy można to zrobić przez zdalny serwis? Proszę przygotować listę stawek VAT i odpowiadających im liter alfabetu, jakie będą po 1 stycznia obowiązywać w Waszych urządzeniach. Np. A - 23, B - 8 itp. O co kaman? To jest to co sobie druknąłem przy aktualizacji? mam to dać serwisantowi od drukarki fiskalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2010 O co kaman? To jest to co sobie druknąłem przy aktualizacji? mam to dać serwisantowi od drukarki fiskalnej? Dokładnie tak. Jeśli przyklepałeś to bez zastanawiania się, to w 99% zrobiłeś dobrze. Najważniejsze, żeby sprawdzić, jakie efekty da wydruk pierwszego paragonu w nowym roku - o ile drukarka wypuści ten paragon oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Jeśli przyklepałeś to bez zastanawiania się, to w 99% zrobiłeś dobrze. Przyklepałem to po zastanowieniu i sprawdzeniu na raporcie fiskalnym jak mamy oznaczoną stawkę. Trochę się różniły symbole zwolnione, ale A i B miałem tak samo. A u nas to tylko sprzedaż A jest zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi