Mirosław Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Mam problem,miaqnowicie przyjechał samochod Skoda Oktawia z wpisem ciężarowy uniwersalny dwa rzędy siedzeń i kratką. Proszę mi podpowiedzieć czy po zrobieniu zmian konstrukcyjnych na dwa miejsca siedzące i ścianę, przejdzie VAT 1 ? Cytuj
wlodas Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Ale skad weżmiesz słowo "wielozadaniowy " lub "Van" jezeli w homologacji jest uniwersalny?? Cytuj
pan siara Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 a jeśli nie ma homologacji, to co wtedy. wydaje mi się, że jeśli zrobi zmiany konstrukcyjne i spełni wszystkie wymagania to dlaczego nie może byc np. wielozadaniowy? Cytuj
Tomek D Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Nie może być bo za trzy lata (albo cztery) skarbówka będzie sprawdzać homologację a nie przeróbki. Gość będzie musiał oddać kase i wtedy na drodze cywilnej pozwie diagnoste który mu to zrobił. Cytuj
Mirosław Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 a jeżeli jest ciężarowy uniwersalny to w jaki VAT wchodzi np CITROEN BOXER ? Cytuj
wlodas Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 W zaden !! chyba ze ma odkrytą przestrzen bagazową a nie ma Cytuj
Mirosław Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 chodzi o samochody z pełną przestrzenią bagażową Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi