Nikita_Bennet Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 co tu dużo mówić: http://allegro.pl/autosan-d-43-3-5-tony-wywrotka-dokumenty-i1420092428.html i same papiery z blachą. http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/20/09/24/1420092428 ciekawe ile aukcja wytrzyma Ostatnio podobne cuda widziałem 2 lata temu, po kilku dniach zdejmowane przez serwis allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 ciekawe ile aukcja wytrzyma przy każdym ogłoszeniu jest link " Zgłoś naruszenie zasad " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita_Bennet Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 wiem ale ja czekam aż ktoś inny to zamknie. rekord widziałem to ustała 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 przy każdym ogłoszeniu jest link" Zgłoś naruszenie zasad " wiem ale ja czekam aż ktoś inny to zamknie. Polskie podejście - ja się brzydzę donieść, ale ty możesz. Wyręczyłem Cię i zgłosiłem naruszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita_Bennet Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2011 zgłaszałem piraty, trefne karty sim, bloki z papierami do ciągnków i ćwiartki (ostatnia była chyba do lanosa za 450PLN z tego co pamiętam). Prosze nie mów o polskim podejsciu, zmęczyło mnie to zgłaszanie i w przypadku przewałek z pojazdami czekam dodająź aukcję do obserwowanych jak długo zejdzie zanim zdejmą aukcję - taka obserwacja społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Czego to ludzie nie wymyslą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita_Bennet Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 ciekawe czy taki "brykiet" się będzie palił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi