Skocz do zawartości

Chyba systuacja się poprawia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem czemu Cię podbudował jak większość postów nawołuje do oszustwa :) tylko ten ostatni zresztą napisany przez diagnnostę jest pozytywny :D

Napisano
tylko ten ostatni zresztą napisany przez diagnnostę jest pozytywny

Sam jestem diagnostą i nie przepuszczam takich "kwiatków". A najlepiej jak ktoś przy -3 stopnie C przyjeżdża z opuszczonymi szybami to na stacji brechtamy strasznie Laughing

Pewnie jeszcze kolesie nie wiedzą że my też brechtamy i czekamy na nich :evil:

Napisano

Sytuacja się poprawia ponieważ chłopaki nie mogą zrobić przeglądu (diagności nie chcą przymykać oczu). A z brechtaniem to ja na stacji jako diagnosta z nich się śmieje....

Napisano

No ok! jak przyciemniane szyby wiadomo na SKP negative dla OBT . Ale jak rozruznic ksenony - ze przyjechal do nas z 5 minut temu wymienioną zarowa halogenem zmienioną pod stacją ksenon to przeciez inna moc zrodla zasilania. Jak to wyczajic i wydumac ze prubuje robic nas w bambuko.

Napisano

Nie wiem czy wszędzie ale u mnie sytuacja w ciagu ostatniego roku zmieniła sie niesamowicie Nie ma tygodnia żeby nie przyjechało kila aut (na warsztat) "wyrzuconych" z badania za luzy, hamulce albo korozje przewodów, a jeszcze kilka lat temu takie przypadki zdarzały sie raz na miesiąc. Druga strona jest taka że ludzie na czas przeglądu pożyczają koła, montuja kratke albo zmieniają żarówki a po OBT wszystko po staremu. Tylko jak diagnosta ma udowodnić ze auto na OBT miało inne żarówki i inne koła ?? cyfrówka na OBT ??

Napisano
Nie ma tygodnia żeby nie przyjechało kila aut (na warsztat) "wyrzuconych" z badania za luzy, hamulce albo korozje przewodów,

Masz rację.Ja jak zaczynalem to chyba co niektórzy nie wiedzieli ze jest i mozna postawic"N"...Teraz norma-dzień na dzień odjezdzaja do warsztatu ci co przyjechali po pieczątkę...

Napisano
Tylko jak diagnosta ma udowodnić ze auto na OBT miało inne żarówki i inne koła ??

To raczej ktoś diagnoście powinien udowodnić, że podczas BT pojazd nie spełniał wymogów.