Jabol Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 Może ktoś z was ma przyczepke niewiadowską wyprodukowaną w latach 1980-1990 potrzeba mi zdjęcia z bliska numerów orginalnych z ramy . Potrzebuje zdjęcie numerów do porównania z numerami z przyczepki którą mogę kupic za grosze a wydaje mi się że coś miała kombinowane z numerami. Jak byście mogli to powiedzcie w którym miejscu powinny być numery. Przyczepka którą chce kupić jest z roku 1985 ,nie posiada tabliczki znamionowej gość mówił że w tamtych latach nie było tabliczek. Cytuj
szombi Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 Mam taką przyczepke ale z lat 70-tych Numer jest wybity na "dyszlu" Tabliczki sobie nie przypominam ale sprawdze na początku tygodnia Mój egzemplarz pochodzi z czasów kiedy przyczep lekkich sie nie rejestrowało Cytuj
danielg539 Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 nie posiada tabliczki znamionowej gość mówił że w tamtych latach nie było tabliczek Trochę to dziwne, bo za komunizmu nawet maszyny rolnicze miały bity numer i posiadały TZ. Coś mi sie wydaje, że ząb czasu nadgryzł ta tabliczkę i dlatego jej nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi