Jabol Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Może ktoś z was ma przyczepke niewiadowską wyprodukowaną w latach 1980-1990 potrzeba mi zdjęcia z bliska numerów orginalnych z ramy . Potrzebuje zdjęcie numerów do porównania z numerami z przyczepki którą mogę kupic za grosze a wydaje mi się że coś miała kombinowane z numerami. Jak byście mogli to powiedzcie w którym miejscu powinny być numery. Przyczepka którą chce kupić jest z roku 1985 ,nie posiada tabliczki znamionowej gość mówił że w tamtych latach nie było tabliczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szombi Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Mam taką przyczepke ale z lat 70-tych Numer jest wybity na "dyszlu" Tabliczki sobie nie przypominam ale sprawdze na początku tygodnia Mój egzemplarz pochodzi z czasów kiedy przyczep lekkich sie nie rejestrowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 nie posiada tabliczki znamionowej gość mówił że w tamtych latach nie było tabliczek Trochę to dziwne, bo za komunizmu nawet maszyny rolnicze miały bity numer i posiadały TZ. Coś mi sie wydaje, że ząb czasu nadgryzł ta tabliczkę i dlatego jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi