gburek Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Witam wszystkich kolegów.Jestem na etapie poszukiwanie dobrego katalogu pojazdów. Korzystając z waszego doświadczenia ,chciałbym się dowiedzieć czy zakup: Katalogu Marek i Typów pojazdów 2011,( oferowany przez PPUH DOGMA) będzie pomocny w codziennej pracy czy też uważacie ,że lepiej kupić jakąś inną pozycję? Bardzo proszę o podpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Daj sobie spokój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arizona Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Witam posiadam ten katalog tylko że z 2007 roku. Ogólnie nie jest zły, ale też nie najlepszy. Największym minusem jeśli kupisz od nich to jest to że co chwila będą do Ciebie dzwonić czy nie potrzebujesz... czy nie chcesz... Ja już 10 razy mówiłem, że mamy wszystko, proszę nie dzwonić... i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Największym minusem jeśli kupisz od nich to jest to że co chwila będą do Ciebie dzwonić Dokładnie mamy to samo,jak nie z jednym panem chcą rozmawiać to z drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamos Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Dane do DIP'ow posiada ten katalog ? masy własne, przyczepki bez i z hamulcem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Dane do DIP'ow posiada ten katalog ? masy własne, przyczepki bez i z hamulcem ?? Posiada. Nowej wersji nie widziałem ale w starszej wiele rubryk zostało pozostawione bez wypełnienia i to jest chyba największa wada tego katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gburek Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 Hmm no to jestem w kropce. W takim razie napiszcie z czego Wy koledzy korzystacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamos Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=5754&highlight=katalog http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=2704&postdays=0&postorder=asc&highlight=katalog&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral81 Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam odgrzeje kotleta. Korzysta ktoś może z katalogu dogma na dzień dzisiejszy i ewentualnie jakieś opinie czy warte uwagi czy też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 2012, jak czegoś szukasz o akurat tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez76 Napisano 21 Kwiecień 2015 Share Napisano 21 Kwiecień 2015 2014 taki sam przypadek nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi