eskape Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 powinien mieć na podszybiu( podobnie jak Audi ) Cytuj
Psuj Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 Pod tylna kanapą, albo na podłodze bagażnika za tylną kanapą. Niedawno miałem takie autko ale nie pamiętam dokładnie - któreś z tych miejsc. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Fredek Napisano 10 Luty 2011 Autor Napisano 10 Luty 2011 Psuju zgadza się za tylną kanapą, trzeba dostać się od strony bagażnika, w zasadzie to szukane miejsce to bagażnik. Trzeba troche pościągać . Cytuj
aboz Napisano 20 Październik 2016 Napisano 20 Październik 2016 Dla potomności wrzucam fotki. Trzeba mocno odciągnąć wykładzinę. W jedną osobę to mordęga. Cytuj
Paprock Napisano 20 Październik 2016 Napisano 20 Październik 2016 Przyznam, że wskazane miejsce wybicia VINU to ostatnia lokalizacja, o której najczęściej zapominam. Cytuj
danielg539 Napisano 21 Październik 2016 Napisano 21 Październik 2016 Ja przyznam, że to był VIN, którego najdłużej szukałem Cytuj
Jacdiag Napisano 22 Październik 2016 Napisano 22 Październik 2016 najdłużej szukałem VW Fox ma podobnie, też mi "trochę" zeszło Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
darkdog Napisano 22 Październik 2016 Napisano 22 Październik 2016 też mi "trochę" zeszło a mi w Audi a-2 ło matko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi