kuba197877 Napisano 12 Luty 2011 Napisano 12 Luty 2011 Mam pytanie czy też jeszcze wam nic nie przyszło z CEPIK ja wniosek złożyłem w lipcu i nadal nic a prze ciesz niedługo któregoś marca wszyscy już mają przesyłać dane do CEPIK
Qnick Napisano 12 Luty 2011 Napisano 12 Luty 2011 Dzwoń do nich !!!!! i to natychmiast całkiem możliwe że twoje dokumenty zaginęły tak było i w przypadku mojej SKP. Wniosek poszedł w lipcu żadnej odpowiedzi do stycznia (było dzwonione kilka razy kazali czekać za każdym razem) a styczniu ZONK wniosku nie ma, jest informacja że był ale go nie ma i sie zaczęło, ponownie trzeba było wysłać wniosek i było zagrożenie że trzeba będzie sobie za wszystko zapłacić już myślałem że mojego kierownika szlag trafi ale jakoś się chyba uda załatwić w ramach programu i nie trzeba będzie płacić.
kuba197877 Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 A gdzie wogóle dzwonić żeby się dowiedzieć co z tym wnioskiem proszę o pomoc może jakiś numer telefonu z góry dziękuje
DARIO64 Napisano 12 Luty 2011 Napisano 12 Luty 2011 Kontakt do Departamentu Ewidencji Państwowych i TeleinformatykiDepartament Ewidencji Państwowych i Teleinformatyki Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji ul. Pawińskiego 17/21 02-106 Warszawa Dyrektor: Marek Słowikowski Sekretariat tel. (0-22) 60-28-208, fax (0-22) 825-90-08 W razie problemów z instalacją lub wystąpienia błędów w aplikacji zapewnianej przez MSWiA proszę o kontakt z dedykowaną dla SKP linią wsparcia (Help Desk) pod telefonem (42) 29-10-420 lub za pośrednictwem poczty elektronicznej cepik_portal@asseco-systems.eu
Qnick Napisano 12 Luty 2011 Napisano 12 Luty 2011 A gdzie wogóle dzwonić żeby się dowiedzieć co z tym wnioskiem proszę o pomoc Nagrywaj rozmowy albo rób z nich notatki, kiedy o której godzinie i z kim rozmawiałeś bo potem się mogą wszystkiego wyprzeć i dzwoń często żeby cię pamiętali po prostu bądź upierdliwy . Takim sposobem u mnie sprawa została rozpatrzona jeszcze w ramach bezpłatnej pomocy dla SKP , a przy jednej z rozmów wyszło że skoro nie ma wniosku nieważne z jakiego powodu (niewysłany czy zagubiony przez nich) to trzeba będzie już płacić za wszystko
Rekomendowane odpowiedzi