mirek.g Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Zastanawiam się czy można podciągnąć pojazd służby drogowej pod to badanie,nie jest pomocą drogową.Każdy wie jak taki pojazd wygląda ,koguty ,strzalki na pojeżdzie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 nie jest pomocą drogową Sam sobie odpowiedziałeś, że pojazd służby drogowej nie jest pojazdem pomocy drogowej. Co najwyżej mozna próbować taki pojazd podciągnąć pod "pogotowie techniczne / warsztat" (kod 508) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 Nie zrozumiałeś mojego pytania ,czy taki pojazd można podciągnąć do badania czynności na drodze,jestem w domu i pamiętam jaki to indeks badania,kwota 21 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 czy taki pojazd można podciągnąć do badania czynności na drodze,jestem w domu i pamiętam jaki to indeks badania,kwota 21 zl. Jak najbardziej pasowało by skasować te 21 zł (badanie 7.2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi