mirek.g Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Bardzo szkoda ,że na naszym forum nie ma specjalisty od ADR-u.Może by apel wystosować tylko ,gdzie i do kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Marek Różycki A ten pan to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 Odzywa się czasami? Sory ,ale nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Jest z nami od poniedziałku http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?p=101743&highlight=#101743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 Czyli mogło mi umknąć.Szacun dla tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUOMI Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 mirek.g, A to mnie zaskoczyliscie tą informacją . Ja myslałem ze na tym forum No przynajmnie Norcom TEAM lub Norcom Lex mają w swej grupie takiego fachowca od ADR. Naprawde wsrod was - nas przez tyle lat istnienia forum nie znalazl sie Doradca DGSA ktory ma jednoczesnie uprawnienia na diagnoste. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Kolego my cały czas się rozwijamy i po mały dochodzimy do czegoś -nie wszystko na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1k Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 witam serdecznie jestem - pracuje jako diagnosta (uprawnienia pełne) oraz posiadam uprawnienia doradcy DGSA. Z dgsa nie ma pieniążków dlatego - jak skończą mi się uprawnienia najprawdopodobniej już ich nie odnowie. puki co mam ważne. Co do adr - 99% jest w "umowie" i tylko trzeba się umieć poszukać - co do pojazdów to część 9 na forum nie będę się wypowiadał bo nie posiadam obecnie aktualnej umowy adr - dla przypomnienia wydawana jest co dwa lata (obecnie 2011-2013) - kosz takiej umowy ok 400zł (chyba) - na stacji okręgowej powinna być - lub co najmniej jak już wspomniałem część 9. odnośnie badania "napełnionej" cysterny - czy można czy też nie - nigdzie się nie doczytałem. logika wskazuje że powinna być pusta, a nawet więcej "odgazowana" - ale nie wypowiadam się - może gdzieś to jest napisane. po 01.01.2010 - przypomnę zmiana wymagań do pojazdów adr - nie wykonałem żadnego badania takiego pojazdu (właściciele nie potrafili przedstawić odpowiednich dokumentów) - dalej jak próbowali się wymądrzać to ja im "ksero kwitu dgsa" i niech pan mi pokaże coś takiego ze swoim nazwiskiem ..............i miałem spokój. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi