grzegorz70 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Klient zakupił autko Audi A6 kombi pierwsza rej 29-04-1999 sam. ciężarowy z dopiskiem w homologacji "kraty nie wydano". Papierów jeszcze nie widziałem, czy kraty były montowane od "zawsze", czy też możliwy jest taki przypadek?Co teraz z badaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 pierwsza rej 29-04-1999 sam. ciężarowy z dopiskiem w homologacji "kraty nie wydano". Przecież "...7) w samochodzie ciężarowym powinno być oddzielone od przestrzeni ładunkowej trwałą przegrodą o odpowiedniej wytrzymałości; przepis stosuje się do samochodu ciężarowego zarejestrowanego po raz pierwszy po dniu 29 maja 1999 r.;..." Skoro go nie obowiązuje ten przepis to po co ten zapis, chyba że chodziło o kartę a nie kratę (kartę pojazdu), która wchodziła w lipcu ówczesnego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 Dzięki Ci "adam1501", dorzuć jeszcze dziennik ustaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Dzięki Ci "adam1501", dorzuć jeszcze dziennik ustaw Lenistwo- wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 Przepraszam wiem że to czyste lenistwo, właśnie wychodziłem ( DZ. U. 32 PAR.8 PKT. 4 UST.7). Dzięki raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi