SZYMON-OSKP Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Witam wiem , że temat był poruszany nie raz , ale znajomy opowiadał , że za badanie samochodu sprowadzonego z zagranicy zapłacił na OSKP w województwie warmińsko mazurskim 139 zł . Może ktoś z kolegów wyjaśnić mi gdzie taką cenę znalazł diagnosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Ale chyba z napiwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZYMON-OSKP Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 też tak właśnie znajomemu odpowiedziałem (wziął na flaszkę) kolega koledze zrobił taki numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Nie u mnie, choć zdarza mi się słyszeć o różnicach cenowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZYMON-OSKP Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 nie nie adam1501 nie u Ciebie chociaż nie wiem gdzie pracujesz ale tamtego diagnostę znam co kasuje 139zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 jest taka możliwość gdy tym samochodem będzie autobus miejski do 15 osób łącznie z kierowcą 1,2 + 7,4 98 + 41 = 139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 1,2 + 7,4 lub 1.2 + 7.5 na autobus szkolny, to bardziej prawdopodobne niż miejski, ale to musi sprawdzić "SZYMON-OSKP",,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Witam wiem , że temat był poruszany nie raz , ale znajomy opowiadał , że za badanie samochodu sprowadzonego z zagranicy zapłacił na OSKP w województwie warmińsko mazurskim 139 zł . Może ktoś z kolegów wyjaśnić mi gdzie taką cenę znalazł diagnosta We własnym cenniku jesli to była osobówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Siemka Witam wiem , że temat był poruszany nie raz , ale znajomy opowiadał , że za badanie samochodu sprowadzonego z zagranicy zapłacił na OSKP w województwie warmińsko mazurskim 139 zł . Może ktoś z kolegów wyjaśnić mi gdzie taką cenę znalazł diagnosta A moze kolega - jak to sie zdarza czesto klientom zapomnial ze n.p. wymienili mu na BT zarowke czy cos innego co nie dzialalo??? Ja osobiscie mialem scysje z szefem ktoremu klient poskarzyl sie ze zaplacil za OBT 122 pln nie dosc, ze w gratisie zrobilem mu wymiane to jeszcze myslal ze zarowke za free dostanie... I znow sprawdzilo sie stare porzekadlo "Kazdy dobry uczynek bedzie ukarany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 "Kazdy dobry uczynek bedzie ukarany" albo, "Nie rób nikomu dobrze, to nie będzie Ci źle",,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 A może MI wprowadziło nowy cennik i testuje go w warmińsko-mazurskim , hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rowan Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 A może MI wprowadziło nowy cennik i testuje go w warmińsko-mazurskim , hehe to ja tez poproszę ten cennik do testowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZYMON-OSKP Napisano 3 Marzec 2011 Autor Share Napisano 3 Marzec 2011 Panowie był to samochód osobowy VW i była to koleżeńska przysługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 139 zł . A moze był z hakiem+na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Panowie był to samochód osobowy VW Musiałbyś widzieć fakturę, ile zapłacił naprawdę ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Panowie był to samochód osobowy VW i była to koleżeńska przysługa. Niezły kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 czyli stare przysłowie się sprawdza, że nie raz po znajomości jest drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Muszę dopisać do mojego cennika poz. 3.1 - Uśmiech diagnosty podczas BT - 30PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi