KrzychuKg Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Witam .Mój problem polega na tym ze mam rozmazaną 9 na Briefie .Normalnie widać że to 9 tylko lekko rozmazany tusz .Bez problemu zarejstruje motor ?? Cytuj
Olga Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Rozumiem, że jest to pojazd z Niemiec. Masz tylko tą kartę pojazdu? czy dowód rejestracyjny też? Cytuj
KrzychuKg Napisano 2 Marzec 2011 Autor Napisano 2 Marzec 2011 Jest to Motor z Anglii : ) Cały numer się zgadza jest idealny tylko własnie ta 9 jest rozmazana . Dobrze nie wysechł tusz złapałem ręką i rozmazałem leciutko . Mam tylko dowód rejestracyjny i jakąś drugą karteczkę mniejszą ale to raczej nie jest karta pojazdu .Papiery są już przetłumaczone przez tłumacza przysięgłego i na tym normalnie widać że to jest 9 bez problemu tłumacz to przyjął .Hmm i co dalej ?? Cytuj
Jacdiag Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Dobrze nie wysechł tusz złapałem ręką i rozmazałem leciutko . byłeś w drukarni ... można rozmazać "świeżą" pieczątkę w naszych DR ale nie nr VIN Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Olga Napisano 3 Marzec 2011 Napisano 3 Marzec 2011 Jest to Motor z Anglii : ) Cały numer się zgadza jest idealny tylko własnie ta 9 jest rozmazana . Dobrze nie wysechł tusz złapałem ręką i rozmazałem leciutko . Mam tylko dowód rejestracyjny i jakąś drugą karteczkę mniejszą ale to raczej nie jest karta pojazdu. To trzeba było od razu, że masz dowód rejestracyjny z GB A jaki Ty masz ten dowód? VIN był w nim wpisany ręcznie? Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 A brytyjski DR ma pewnie jakieś zabezpieczenia itp Jeżeli przeróbka to będzie widać, jeżeli faktycznie tak jak jest mowa w pierwszym poście to będzie OK. Pytanie - na podstawie czego wydali Ci brytyjski DR? Bankowo miałeś jakiś dokument gdzie jest VIN. Czy masz ten dokument? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi