janmarek Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Czytam te wszystkie posty i jestem załamany. 90 procent pisania to są pierdy pierdy. Jestem załamany i ma niesmak, ponieważ jeden Vip z mojego regionu który nic mądrego nie napisał przez rok i nie daje dobrych przykładów tylko pisze same duperle /czyli odpowiada tak lub nie/ i na forum jest już VIPEM bo ma ponad tysiąc postów,które nie wnoszą nic nowego na forum do tematów bieżących. Jestem zniesmaczony, bo posty zaczynają być nie w temacie diagnostycznym,tylko kto więcej znajdzie tematów sensacyjnych /np.kara dla diagnosty/ albo bzdurne tematy z youtube.[/fade][/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Czytam te wszystkie posty i jestem załamany. Pocieszę Cię, że ja czasem też. Szczególnie jak trzeba po 15 razy pisać to samo i na forum jest jużVIPEM Pamiętaj, że nie ilość się liczy a jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 jest jużVIPEM Bycie Vipem nie oznacza mądrości, lecz ile wysłano wiadomości. To, że mam inny kolor nie oznacza, że jestem lepszy od Ciebie. Wręcz przeciwnie dużo więcej będę mógł się nauczyć od Ciebie niż Ty ode mnie, ponieważ pracuje na podstawowej z niewielkim ruchem i nie ogarniam wszystkiego lub też z pewnymi rzeczami nie mam styczności w ogóle, a co za tym idzie brak mi doświadczenia, które jest największym zapleczem naszego zawodu. Dlatego nie bierz do głowy tych wszystkich tytułów, rankingów a korzystaj z tego narzędzia z głową i wybieraj interesujące Cię zagadnienia aby się rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Janek.. tylko mi nie mów, żę to powczorajszy stan. Ja tam se poradzilam,pomimo wychleptanej podróby ,,Kadarki,, Rzygnako owszem nie tak dawno zaliczyłam podczas domowej zarazy zwanej grypa zoładkowa czy jaki tam wirus... Bo jeśli tak .. to w stanie jestem Ci wybaczyć. Poczułam sie zgorszona... bo kto jak nie ja żeruję na you tubie...?Takie tam ble, ble, ble... a w jakim celu? nie wiem ..może i masz rację z nudy, poczucia radości na temat usmiechu u innych...nie wiem... Czytnęłam trochę Twoje wpisy, odczułam że z Ciebie konkretny gość ,,czasami,, Aha.. co ja chcialam powiedzieć? Nie przejmuj sie vipami...Mną tez nie .. ja to już tak mam ,,czasami,, A jakby Ci bylo na to,,żyganko,, to daj znać - nikam jak kamfora... Fakt- tu takie same poważne diagnosty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Gee, jemu chodzi o pisanie pierdu pierdu w działach tematycznych dotyczących diagnostyki a nie w rozrywkowych... Coś Ty taka strachliwa? Na sumieniu co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 A ja nie wiem o co mu chodzi tak do konca... może mu żona nie dała? Moje sumienie???- takie przystojne... pamiętam tylko , że tylko wtedy była wiosna... Gdyby nie spadochron... kto wie? I pierdu , pierdu.. a co tam... w okolicy Bożego Narodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janmarek Napisano 9 Marzec 2011 Autor Share Napisano 9 Marzec 2011 Gee nie masz racji co do tej d... Mnie denerwują niekonkretne posty, które nia dotyczą spraw diagnostytki samochopdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 To przenieś się na tamto forum. Ja sobie cenię to forum właśnie za atmosferę wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Mi też nie odpowiadają niektóre tematy, ale mam na to prosty sposób - po prostu ich nie czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 blakop-To przenieś się na tamto forum.O tam to się dopiero dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 na które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 dobrze wiecie na które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migi60 Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 ale mam na to prosty sposób - po prostu ich nie czytam. Widzę ze tez stosujesz moja metodę.Bardzo prosta a jaka skuteczna... janmarek, -moze skorzystasz,przynajmniej spróbuj... [ Dodano: 09-03-2011, 21:01 ] na które? No właśnie-moze ktos więcej na ten temat rzeknie... darkdog, -wal waść smiało,czasu oszczędz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_mk Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 janmarek które nia dotyczą spraw diagnostytki samochopdowej. samochopdowej przepraszam ale robie za korektora Gee!! ciebie tez sie tyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Żuk Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 No i rzygać a nie żygać jak już... Mnie tam forum się podoba i od lipca 2006 zaglądam tu prawie codziennie, a że nie piszę postów cóż... po prostu... nieśmiały jestem... Jeśli ktoś chciałby mieć przy swoim awatarze tabliczkę VIP to niech pisze o nią podanie do admina. Gee, Twoje posty nawet te nie na temat są fajne. Howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Juz bardzo Cię lubię... Jesteście Wszyscy Panowie fantastyczni, czuję sie rozpieszczana.... Duża Bużka ode mnie dla Jarka- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 po prostu... nieśmiały jestem... Już Ci uwierzę, raz napisał i Gee jest jego,,, nieśmiały ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 po prostu... nieśmiały jestem... Myślał by kto, że to prawda... o chyba, że nie śmiesz odmówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaka Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Najbardziej mnie rozbrajają pytania zadawane setny raz o ten sam problem. Najlepsze jest to, że jest on rozwiązywany za każdym razem w inny cząsto bardzo skomplikowany sposób. Ale mimo wszystko Forum jest mi bardzo przydatne w codziennej pracy diagnosty i dzięki, że jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 i dzięki, że jesteście. + do tego Twój avatar = ... bezcenne ps. ale Ty też jesteś Dołączył: 18 Sie 2005 Posty: 776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaka Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 No tak jak widać z ilości posów też jestem nieśmiały ale wierny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_mk Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Gee ja też jestem nieśmiały - zresztą kto jak kto - ale Ty sama najlepiej o tym wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rowan Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Może i ja coś napiszę w tym temacie a jak widać pisarzem na tym forum nie jestem, czytam dość często ale też nie wszystko. Odpowiada mi taka forma tego forum ( na tym drugim forum jest tylko jedna słuszna racja ) Z braku czasu to te wrzutki Gee powodują, że nie trzeba szukać ciekawostek po necie, wszystko, a przynajmniej duuuużo ma się w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janmarek Napisano 11 Marzec 2011 Autor Share Napisano 11 Marzec 2011 No to sie przyznam, byłem po paru piwach i miałem doła. Każdemu sie może zdażyć. Lubie to forum i co dziennie czytam wszystkie posty. Może po prostu za dużo czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Może po prostu za dużo czytam "Czytanie rozwija umyusł i ułatwia myślenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi