Yeti Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Miał ktoś takie coś na stacji Nr nad VGP97BLY20A****** .To cś ma DMC -600kg Masa własna 450kg ,silnik deasel 523cm . PYTANIE GDZIE JEST NR NADWOZIA -RAMY. To coś jest plastikowe na aluminiowej ramce. Jakby ktoś miał jakieś dane od niego - będę wdzięczny [ Dodano: 10-03-2011, 16:24 ] Znalazłem , nr jest na ramie przed przednim prawym kołem (trzeba bardzo dokładnie oczyścić ramę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilenCed Napisano 11 Sierpień Share Napisano 11 Sierpień (edytowane) JDM Aloes/Roxsy numer VIN znajduje się dokładnie tam gdzie pisze osoba wyżej. Dodam że trzeba dużo dużo zetrzeć farby/rdzy z tej ramy. Edytowane 11 Sierpień przez SilenCed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 11 Sierpień Share Napisano 11 Sierpień W dniu 9.03.2011 o 14:42, Yeti napisał: jest na ramie przed przednim prawym kołem 7 godzin temu, SilenCed napisał: znajduje się dokładnie tam gdzie pisze osoba wyżej. Na obrazku zaznaczone inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilenCed Napisano 12 Listopad Share Napisano 12 Listopad Faktycznie może źle to napisałem ale same poszukiwania trwały kilka dni u wielu źródeł. Pierwszy wpis jest jedynym jaki da się znaleźć w Internecie. Informacje miałem od pewnego handlarza z OLX i po 20min szlifowania itp sam już zwątpiłem że tam może być. Wstawiłem zdjęcie bo nawet na przeglądzie nie było wiadome czy numer będzie gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi