mirekalet Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam. Noszę się z zamiarem zakupienia na potrzeby DG autka marki hyundai h200. Interesuje mnie model z 6 osobowy czyli dwa rzędy siedzeń plus ściana grodziowa. przeszukałem trochę net pod katem wymiarów luku bagażowego i nic nie znalazłem, również nie znam nikogo kto by posiadał takie autko wiec nie wiem czy się załapie na pieczątkę vat2. Mam prośbę jeśli ktokolwiek wie proszę o informację. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Wg mnie na "oko" to się nie załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekalet Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 penie zaważy perę centymetrów ,czy jest szansa jak bym przesunął trochę ściankę w raz z fotelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Nie ma takiej szansy i nie będzie to kilka centymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 przy dwóch rzędach foteli podzial wychodzi ~150 / 330 (pikseli na obrazku) przy VAT-2 przegroda musi być +/- wg czerwone linii więc bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekalet Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 no i wszystko jasne dziękuje bardzo za zobrazowanie tematu. Zależy mi na takim właśnie przeszkleniu drzwi suwanych one tylko są w dubel kabinie ,czy jak zdemontuje ławkę siedzeń i przesunę ścianę grodziową taki nr przejdzie na vat 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 czy jak zdemontuje ławkę siedzeń i przesunę ścianę grodziową taki nr przejdzie na vat 1? Sprawdź podrodzaj pojazdu. Na VAT 1 musi być wielozadaniowy lub VAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZYMON-OSKP Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 przy Vat1 to jeden rząd siedzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekalet Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Dziękuje za pomoc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi