gburek Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam, właśnie przyjechało na BT takie ustrojstwo:) Szukam nr Vin ale nie mogę zlkoalizować.Niby ma być na ramie po stronie prawej przy kole ,ale nic tam nie widzę.Może ktoś z kolegów wie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekwojtek Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Za prawym przednim kołem musi być,tylko przeważnie jest słabo widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam, właśnie przyjechało na BT takie ustrojstwo:) Szukam nr Vin ale nie mogę zlkoalizować.Niby ma być na ramie po stronie prawej przy kole ,ale nic tam nie widzę.Może ktoś z kolegów wie gdzie? Tak jest za przednim prawym kołem na ramie jest nabity ale tak cieniutko ja by elektropisem zrobione (kropkowane takie ) bardzo słabo widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Rama prawa strona nad przewodem hamulcowym.Jest bardzo dobże widoczny.gburek-Szukam nr Vin ale nie mogę zlkoalizować.Niby ma być na ramie po stronie prawej przy kole ,ale nic tam nie.Już jest widoczny .Pozdrawiam [ Dodano: 15-03-2011, 16:09 ] może mało widać ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi