Adrian Malinowski Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Zapraszam wszystkich do odwiedzania ciekawej (tak mi się wydaje) strony internetowej klubu pojazdów zabytkowych American Cool Cars. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Byłem, widziałem co nieco - ogień, moi Państwo ! :ok Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Qnick Napisano 11 Kwiecień 2011 Napisano 11 Kwiecień 2011 A mi się marzy taki krążownik , kiedyś sobie kupię jak nie będę miał na co kasy wydać. Kupię, wyremontuję i będę jeździł "na zimnego łokcia" a co. Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 15 Kwiecień 2011 Napisano 15 Kwiecień 2011 W Bydgoszczy organizujemy Rajd Dealerów Samochodowych i Stacji Kontroli Pojazdów. Zawsze upiększają go pokazy pojazdów zabytkowych. Są tu również przepiękne auta amerykańskie. Dołączam się zatem do postu i dodaje adres stronki: http://ret-club.weebly.com/ dział nasze pojazdy pokazuje piękno zabytkowych aut u nas Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
Rekomendowane odpowiedzi