Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dla zacnego i szanownego grona Wspaniałych Ludzi z okazji Świąt Wielkiej Nocy najlepsze życzenia Świąteczne i mokrego dyngusa

Napisano

Również wszystkiego najlepszego dla wszystkich na forum oraz dla ich rodzin-mokrego dyngusa i wiele miłych chwil w gronie rodzinnym ::hey

Napisano

Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt Wielkanocnych, oraz Mokrego Dyngusa

Napisano

Dla wszystkich Zdrowych ,Wesołych Świąt a dla Pań dużo wody w poniedziałek :)

zajc.jpg.1800aa3b83fb1914c8bcce836ec71f45.jpg

Napisano

Janusz1971, to raczej uszka do barszczu ,,,również życzę Wszystkim Zdrowych, Pogodnych, Rodzinnych i mokrych ,,,

Napisano

Koledzy ,ja również chciałbym WAM życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH , święta TE są dla mnie i tak na pewno dla innych najważniejsze. Życzę WAM smacznego JAJKA ,obwitego dyngusa i zastawionego wspaniałymi potrawami stołu. Najlepszego> ::hey

Napisano

Ja również dołączam się do życzeń świątecznych, życzę WAM Wesołych, Szczęśliwych Świąt Wielkanocnych i oczywiście mokrego DYNGUSA. Chciałem dodać fajnego kurczaczka ale niestety mój limit został przekroczony i nie mogę dodawać załączników :sad:::hey

Napisano

Zdrowych, pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.

Niech moc tych Świąt przesłoni troski codzienności.

Mokrego dyngusa, smacznego jajka oraz

Wesołego Alleluja

590.JPG

Napisano

Smacznej choinki, wesołego jajka i mokrego dyngusa dla wszystkich :D

Napisano

Wszystkiego Dobrego, smacznego i mokrego zakrapianego nie tylko wodą :lol: z okazji świąt.

Napisano

_Niech Wam jajeczko dobrze smakuje, /)/)

bogaty zajączek uśmiechem czaruje, =('.' )=

mały kurczaczek spełni marzenia, ,,,,,,,(,,,,),,,,,

wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

Napisano

Wesołych świąt

37.jpg

A to ze specjalnymi życzeniami dla naszych forumowych kobietek ;)

4291.gif

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Wczoraj kury tak gdakały,

nasze jajka oszalały.

Malowały się w paseczki

i w kółeczka i wstążeczki.

Teraz wszystkie krzyczą - hura hura

wesołego Alleluja!

Wszystkim forumowiczom i forumowiczkom

:-D

Napisano

Niech wam jajeczko dobrze smakuje,

bogaty zajączek uśmiechem czaruje,

mały kurczaczek spełni marzenia,

wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

4399.gif.a7dacf984a7286149635eb57d32a6b7f.gif

Napisano

Życzę wszystkim forumowiczom miłych Świąt Wielkiej Nocy!!!

aby uśmiech nieustannie gościł na Waszych twarzach, a promyki wiosennego słońca rozjaśniły wszystko wokół :-D

Napisano

Z okazji Wielkiej Nocy miłości mocy,

jajka smacznego,

tyłeczka mokrego,

smacznej babeczki,

dwa litry wódeczki,

słodkiego baranka,

imprezy do ranka.

wielkanoc3.gif.ce803babd248ecab2f77efa87326a0f8.gif

Napisano

Życzę wszystkim forumowiczom zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych,mokrego DYNGUSA,smacznego jajka.

Wesołego Alleluja!

wielkanoc.gif.209664d8c8a0cc26611d09c5526f9a4e.gif

Napisano

Wszelkiej wesołości a przede wszystkim dużo spokoju i dobrego odpoczynku przesyłam z okazji świąt.

Napisano

Z okazji nadchodzących Świąt Wielkiej Nocy

życzę wszystkim forumowiczkom i forumowiczom

zdrowia, szczęścia, pomyślności, smacznego jajka

i mokrego dyngusa oraz samych sukcesów

w życiu zawodowym i prywatnym