jank26 Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 Proszę o informację,gdzie można uzyskać dane regulacyjne pojazdów(sam. osobowe) Pozdrawiam JK Cytuj
berecik Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 www.wkl.com.pl jest ciekawa pozycja na CD-romie . Wpisz w wyszukiwarce "Samochody osobowe" Cytuj
wlodas Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 Katalogi AUTODATA! dostepne również w firmie NORCOM Cytuj
berecik Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 "Tabele danych regulacyjnych i naprawczych" Vogel Publishing PL. Czerwony 1/3/5 53-661 Wrocław Cytuj
Psuj Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 "Tabele danych regulacyjnych i naprawczych" A posiadam, posiadam. Nie najnowsze ale daje radę. Tylko przydałoby się żeby ktoś cośteż udostępnił a nie tylko ja (mówią, że ja to w wojsku d...) Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi