Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich kolegów.

Chciałbym się dowiedzieć od was - czy jak ustawiacie geometrię w samochodzie na stanowisku stacji kontroli pojazdów do wpisujecie go w rejestr badań???

Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Napisano
czy jak ustawiacie geometrię w samochodzie na stanowisku stacji kontroli pojazdów do wpisujecie go w rejestr badań???

Czy istnieje takie badanie pojazdu??

Napisano

Racja panowie, jedynie mozemy sprawdzać, zastanowilo mnie w programie do rejestru badan - rodzaj badania - inne czynności dlatego tak sie pytam do czego to moze slużyć??

Napisano
inne czynności dlatego tak sie pytam do czego to moze slużyć??

umieszczenie cech identyfikacyjnych...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
rodzaj badania - inne czynności

Sprawdzenie prawidłowości przystosowania pojazdu silnikowego do ciągnięcia przyczepy :P

Napisano

sebastian napisał-rarodzaj badania - inne czynności :pomiar prawidłowości rozmieszczenia punktów bazowych nadwozia samonośnego pojazdów samochodowych do 3,5 t d.m.c., związanych z zespołami i układami bezpieczeństwa jazdy