traper Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 Witam koledzy. Czy komuś przytrafił się taki egzemplarz - STAR 660M2 z 1972. Zapowiedział się taki do mnie i nie mam zielonego pojęcia gdzie szukać numeru ramy. Klient potwierdza moje przypuszczenia, że ma na sobie con. kilka warstw farby - dobrze by więc było znać w miarę precyzyjne miejsce tego numeru Cytuj
DARIO64 Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 Dokładnie nie pamiętam ale bym szukał po prawej stronie za kabiną bliżej zbiornika. Cytuj
pentagram Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 Z tego co pamiętam, nr ramy w STARZE 660 jest na ramie, z prawej strony z przodu Cytuj
zjc Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 Z tego co pamiętam, nr ramy w STARZE 660 jest na ramie, z prawej strony z przodu też tak myślę, widoczny z góry na samym początku prawej podłużnicy. Cytuj
Psuj Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 W opinii rzeczoznawcy do zabytku mam numer ramy -prawa podłużnica za kabiną- tabliczka -kabina kierowcy- Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
kowal Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 Nie raz jest tak ,że z góry może być go nie widać -najlepiej wtedy szukać z kanału właśnie za zbiornikiem paliwa - a jeszcze jak malowany ileś razy to trzeba skrobać Cytuj
traper Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Napisano 17 Czerwiec 2011 O.K. Dzięki wszystkim. Mam znacznie zawężone pole poszukiwań. Przyjemności na week end. Cytuj
jarek1 Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 NUMER kolego masz z prawej strony za kabina koło kosza na karnistry paliwa trzeba niestety je wyjac zeby odczytac, a tabliczka w kabinie kierowcy od strony pasazera POZDRAWIAM Cytuj
mmiodzio Napisano 18 Czerwiec 2011 Napisano 18 Czerwiec 2011 Widzę ,że już mnie koledzy z JW wyprzedzili. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi