rurek777 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 a jak teraz zarejestrować simsonka - motorower z 1983. r. który w ogóle nie był rejestrowany .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOSPOL Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Musisz mieć dokumenty pochodzenia pojazdu. np. faktura, umowa kupna pojazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Do WK po PC skierowanie na OBT ja tak zrobiłem znajomemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 jest to silnik dwusuwowy ,chyba [ Dodano: 08-07-2011, 13:33 ] nic więcej nie napiszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 a jak teraz zarejestrować simsonka - motorower z 1983. r. który w ogóle nie był rejestrowany .? A skad takiego rodzynka dorwales??? Mysle ze na zabytka trzeba bedzie go robic. Bo pewnie zadnych papierow nie ma do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 motorower z 1983 Pytanie czy ze względu na prędkość da radę na motorower,bo simsonki zapierdzielały że ho ho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 jest tylko kwit zakupu , nigdy nie był rejestrowany ,a bardziej chodzi mi o dwusów i niezrozumiały zapis w wat. tech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 ,a bardziej chodzi mi o dwusów § 11. 3. Pojazd samochodowy nie może być wyposażony w silnik dwusuwowy. a motorower jest tylko pojazdem [ Dodano: 08-07-2011, 15:53 ] 4. Przepisu ust. 3 nie stosuje się do motocykla, pojazdu czterokołowego oraz samochodu osobowego zarejestrowanego po raz pierwszy przed dniem 1 stycznia 1989 r. i pozostałych pojazdów zarejestrowanych po raz pierwszy przed dniem 30 kwietnia 1993 r. czyli nawet jak będzie to motocykl = pojazd samochodowy - to może mieć dwutakta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 nie dotyczy motocykla sam. osobowego .............i '' pozostałych pojazdów'' , jakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Zależy jak WK podejdzie do daty I rej. w ogóle nie był rejestrowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 i '' pozostałych pojazdów'' , jakich? Wszystkich. Wszystko co było zarejestrowane przed tą datą mogło mieć silnik dwusuwowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 wychodzi że po 30 kwietnia 1993 żaden poj. nie może być dwusuwem ,motorower też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Taki wniosek wyciągnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 a jest inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 wychodzi że po 30 kwietnia 1993 żaden poj. nie może być dwusuwem ,motorower też Powaznie??? no to ja jestem przestepca bo dzis dopuscilem do ruchu 2 motorowery dwusuwowe, oba trzyletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 nie przejmuj się , może to ja żle kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi